Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

LCG

Med över 20 års erfarenhet inom handelsbranschen är LCG (LCG) en ledande leverantör av online-handelstjänster. Vi är engagerade i att tillhandahålla konkurrenskraftiga priser, avancerad teknik och professionell service för alla typer av handlare. Vi tror att vår fortsatta framgång drivs av fyra viktiga ömsesidigt beroende faktorer.

Varför LCG
LCG har byggt upp sin verksamhet och rykte på att tillhandahålla bra produkter och att konsekvent leverera pålitlig och robust service till kunderna. Detta innebär i sin tur att vi kan erbjuda marknadsledande värde för pengarna samtidigt som vi tillhandahåller dedikerade resurser för att våra kunder ska få den allra bästa servicen.
Investerarrelationer
LCG har etablerat sig som specialistleverantör av omfattande finansiella handelsplattformar, förstklassig kundservice och förmågan att bevara våra partners varumärkestrovärdighet samtidigt som vi underlättar starka intäktsförbättringar för våra partners.
Mediacenter
Läs de senaste nyheterna, artiklarna och pressmeddelandena eller utforska våra arkiv för historier från tidigare år.
Utmärkelser
Vi låter våra utmärkelser tala för sig själva. Vi har vunnit många utmärkelser för vår innovation, teknik och service. LCG är rankad som en av de största spread betting- och CFD-leverantörerna globalt.
Kontakta oss
LCG har ett rykte för sin högkvalitativa kundservice; vi lyssnar inte bara på våra kunder och affärspartners, vi agerar på deras feedback. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller livechatt, vårt professionella supportteam är här för att hjälpa dig.