Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med ädelmetaller

Handla med derivat på en mängd ädelmetaller, såsom Guld och Silver. Spekulera på ädelmetallmarknaden eller gardera mot inflation, medan fördelarna utnyttjas med topplikviditet och spreads så låga som 0.3 på Spot Guld.

Priser i realtid för spotmetaller

Se våra spreads och specifikationer för spotmetaller

Vad är ädelmetaller?

De naturliga egenskaperna med ädelmetaller ger dem ett högt inre värde och gör dem till en av de viktigaste formerna av valuta. Handeln med ädelmetaller som guld och silver lockar aktiva handlare tack vare den höga likviditeten. Liksom valutamarknaden kan politiska och ekonomiska händelser på ett betydande sätt påverka priset på värdefulla metaller, och orsaka värdefluktuation. I tider av marknadsosäkerhet vänder sig människor ofta till säkerheten hos ädelmetaller, främst guld som en utmärkt inflationsgarderare.

Bland de äldsta valutorna
Bland de äldsta valutorna
Guld är en populär säker hamn
Guld är en populär säker hamn
Hög marknadslikviditet
Hög marknadslikviditet
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med ädelmetaller hos LCG

Handla med rullande kontrakt

Med ett rullande (eller kontinuerligt) kontrakt finns ingen begränsning till innehavsperioden för placeringarna.

Avkastning på låga spreads

LCG:s konkurrenskraftiga prissättning med spreads så låga som 0.3 på guld, låter dig dra fördel av fler möjligheter på ädelmetallmarknaden.

Använd hävstång för att handla

Handel med hävstång innebär att inte så mycket kapital behövs för att handla. Detta ger ädelmetaller handlare möjligheten att öka placeringsstorleken, och förstärka vinster och förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

Handla med guld och andra ädelmetaller var du än är och på vilken enhet som helst med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla ädelmetallderivat med LCG

Garanterad stop-loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina guld- och silveaffärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell positionsavslut
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din guld- eller silverposition för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Inget behov av att äga guld eller silver
Inget behov av att äga guld eller silver

Gör en placering på priset på ädelmetaller på guld och silver utan att behöva äga några tackor.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig mer om hur man börjar handla med guld till den erfarna tradern som vill diskutera spotguldpriser. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste ädelmetalltrenderna för traders diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i ädelmetallhandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få det levererat till din inkorg.

Lär dig mer