Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med råvaror

Handla med ett brett utbud av metaller, energi och jordbruksråvaror med LCG. Investera på några av de mest aktiva globala marknaderna med populära råvaror såsom Guld, Silver, Amerikansk råolja (WTI), Brent, Kaffe och Socker.

Priser i realtid för råvaror

Se våra spreads och specifikationer för råvaror

Vad är råvaror?

Råvaror är livsnerven i vår globala ekonoim och råvaruhandel är en av världens äldsta handelsformer, och fanns innan valutor, obligationer och aktier.

Vanliga handelsbara råvaror kategorieras i en av fyra grupper – energi (däribland råolja), metaller (såsom guld, silver och koppar), jordbruk (såsom kaffe, vete, socker och kakao) och slutligen boskap och kött (däribland nötkreatur).

Råvaruhandel är idealiskt för de som föredrar att analysera tillgång och efterfrågan i världen, och hur dessa påverkar råvarupriserna, som svar på ekonomiska och politiska händelser.

En av de äldsta formerna av trading
En av de äldsta formerna av trading
Vital för den globala ekonomin
Vital för den globala ekonomin
Påverkas starkt av globala händelser
Påverkas starkt av globala händelser
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med råvaror hos LCG

Handla med olika råvaror från ett konto

Handel på flera råvarumarknader, såsom metall, energi och jordbruk, med ett konto.

Utyttja några av de mest volatila marknaderna

Råvarumarknaderna tillhör de mest volatila marknaderna som finns tillgängliga för traders. Jordbruksmarknaden i synnerhet är väldigt aktiv.

Använd hävstång för att handla

Handel med hävstång innebär att inte så mycket kapital behöver investeras för att handla. Detta ger råvaru-traders möjligheten att öka placeringsstorleken och förstärka potentiella vinster och förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

Handla med populära råvaror var du än är och på vilken enhet som helst med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla med råvaror hos LCG

Garanterad stop-loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina råvaru-affärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell positionsavslut
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din råvaruposition för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Inget behov av att äga några råvaror
Inget behov av att äga några råvaror

Undvik svårigheterna med fysiska råvaruleveranser genom att handla på spot- och terminsråvarumarknaderna.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom vad råvaror är, till den erfarna tradern som vill diskutera utvecklingen på de stora råvarumarknaderna. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste trenderna på råvarumarknaderna diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i råvaruhandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få det levererat till din inkorg.

Lär dig mer