Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med obligationer och räntor

Handla med derivat på obligations- och räntemarknaderna med LCG. Investera i några av de mest inflytelserika och likvida räntebärande marknaderna och dra fördel av låga marginalkrav på BOBL, Schatz, Euribor, Bund, Gilt och US 10-åriga.

Priser i realtid för obligationer och räntor

Se våra spreads och specifikationer för obligationer och räntor

Vad är obligationer och räntor?

Obligations- och ränteterminsmarknaderna är otvivelaktigt de mest inflytelserika för den globala ekonomin, vilket tillsammans med valutor är valet för makrotraders. Både ränte- och obligationsmarknaderna har en vittgående påverkan på valutavärlden liksom en ekonomis möjlighet att samla in medel. Hos LCG, utöver derivat på US 10 och 30-årsskuldväxlar, erbjuder vi handel på tyska obligationer, bittiska skuldväxlar, Euribor, korta Sterling och schweiziska Euroswiss-kontrakt.

Obligationsmarknads- och ränteterminshandel är idealiskt för de som önskar ett enkelt sätt att öka avkastningen på portföljen.

Inflytelserik för den globala ekonomin
Inflytelserik för den globala ekonomin
Föredras av makrotraders
Föredras av makrotraders
Stor påverkan på valutavärdet
Stor påverkan på valutavärdet
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med obligationer och räntor hos LCG

Flera marknader tillgängliga

Hos LCG har vi ett stort utbud av obligations- och ränteterminesmarknader att handla på, inkluderat Euro-obligationer, Euribor och Gilt-terminer med låga marginalkrav.

Utyttja marknadsfluktuationerna

Använd obligationer för att handla med marknadsräntor och inflationsförväntningar hos en pålitlig mäklare med 20 års erfarenhet.

Använd hävstång för att handla

Handel med hävstång innebär att inte så mycket kapital behövs för att handla. Detta ger obligations-traders möjligheten att öka placeringsosstorleken, och förstärka möjliga vinster och förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

LCG Trader tillhör de bästa ogligationshandelsplattformerna. Handla på obligationsmarknaden var du är befinner dig och på valfri enhet med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla på obligationsmarknaden hos LCG

Garanterad stop-loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina obligations-affärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell positionsavslut
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din obligationsmarknadsposition för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Inget behov av att äga några tillgångar
Inget behov av att äga några tillgångar

Skapa en position på huruvida obligationsmarknaden kommer att gå upp eller ner utan att ha några egna obligationer.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom hur man handlar med obligationer, till den erfarna tradern som vill diskuera obligationshandelsstrategier och obligationshandelspriser. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste trenderna på obligationsmarknaderna diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i obligationshandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få de senaste obligationsmarknads- och räntenyheterna levererade till din inkorg.

Lär dig mer