Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med aktier

Handla derivat på över 4000 globala aktier med konkurrenskraftig prissättning och fantastiskt ordergenomförande. Spekulera i några av världens största företag, som Amazon, Facebook och Google medan du fortfarande kan dra nytta av utdelningarna.

Priser i realtid för aktier

Se våra spreads och specifikationer för aktier

Vad är aktier?

LCG har ett utökat aktieerbjudanden, som ger kunder tillgång till tusentals aktier i några av världens mest viktiga och inflytelserika företag, såsom Apple, Facebook, Amazon, BP plc och Google.

Aktiepriserna på världens största företag följs brett med 24-timmars nyhetstäckning. Användningen av aktier i moderna pensionsplaner ökar intressenivån från allmänheten.

Möjlighet att investera i stora företag
Möjlighet att investera i stora företag
Finns ofta i pensionsplaner
Finns ofta i pensionsplaner
24 timmars nyhetstäckning på priser
24 timmars nyhetstäckning på priser
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med aktier hos LCG

Handla med internationella aktier

Handla alla de bästa företagen på globala aktiemarknader, inkluderat amerikanska teknikaktier som Apple och Facebook från ett konto.

Avkastning på låga spreads

LCG:s konkurrenskraftiga prissättning och låga spreads låter dig dra fördel av fler aktiehandelsmöjligheter.

Använd hävstång för att handla

Handel med hävstång innebär att inte så mycket kapital behövs för att handla. Det ger aktie-traders möjligheten att öka placeringsstorleken, och förstärka potentiella vinster och förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

Handla med aktier och fonder var du än är och på vilken enhet som helst med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla med aktier hos LCG

Garanterad stop-loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina aktie-affärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell positionsavslut
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din aktieposition för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Inget behov av att äga egna aktier
Inget behov av att äga egna aktier

Gör en placering på huruvida ett aktiepris kommer att gå upp eller ner utan att äga de underliggande företagsaktierna.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom hur man köper aktier och hur man investerar på aktiemarknaden, till den erfarna tradern som vill diskutera utvecklingen på populära aktier. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser med de senaste trenderna på aktiemarknaden och du har möjighet att ställa frågor, från hur man investerar i aktier till aktiehandelstekniker.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka aktiemarknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i aktie- och fondhandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få de senaste aktiehandesnyheternat levererade till din inkorg.

Lär dig mer