Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

ETFs-handel

Handla CFD:er på över 500 valutahandlade fonder (ETF:er) med LCG. Diversifiera din portfölj med en av de mest populära passiva investeringsmetoderna och dra nytta av konkurrenskraftiga priser och låga marginalkrav..

Priser i realtid för börshandlade fonder

Se våra spreads och specifikationer för börshandlade fonder

Vad är börshandlade fonder?

Börshandlade fonder (ETF (Exchange traded funds)) är ett av de snabbast växande invsteringsområdena En börshandlad fond är en fondtyp som spårar värdetillgångar såsom råvaror, index, akier och obigationer men som handlas som en vanlig aktie. Genom att äga en ETF får investerare diversifieringen av att köpa ett helt index till en mer rimlig kostnad.

ETF:er är några av de mest popuära "passiva investeringarna", som under de senaste åren blivit en konkurrent till mer traditionella "aktiva investeringar" såsom gemensamma fonder och hedgefonder. ETF:er har vanligtvis lägre avgifter än gemensamma fonder och kan enkelt köpas och säljas under handelstider.

ETF-investering är idealiskt för de som vill ha ett enkelt sätt att diversifiera sin aktiehandel.

One of the fastest growing investment methods
En av de snabbast växande investeringsmetoderna
Track assets but trade like a common stock
Spåra värdetillgångar men handla som en vanlig aktie
Lower fees than mutual funds
Lägre avgifter än gemensamma fonder
Accessible to all traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med börshandlade fonder hos LCG

Handla med multipla sektorer samtidig

Handel med ETF:er låter dig enkelt handla med olika företag på aktiemarknaden samtidgt, såsom amerikansk teknologi.

Inga behov av att äga några värdetillgångar

Skapa en positon på huruvida n ETF kommer gå upp eller ner utan att ha några egna värdetillgångar, såsom aktier eller råvaror.

Använd hävstång vid handel

Handle med hävstång innebär att det inte behövs så mycket kapital för att göra affärer. Det ger ETF-traders möjligheten att öka placeringsstorleken och förstärka möjliga vinster och förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

Handla med ETF:er var du är befinner dig och på valfri enhet  med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla med ETF:er  hos LCG

Guaranteed stop‑loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina ETF-affärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Advanced orders
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partial-position closing
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din ETF-position för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

24-hour client support
24 timmars kundtjänst 

Vårt flerspråkiga kundtjänstteam finns tillgängligt för att hjälpa dig med dina frågor kring ETF-handel, och är kontaktbara 24 timmar per dygn, söndag till fredag via telefon, e-post eller livechatt.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom vad börshandlade fonder är, till den erfarna tradern som vill diskuera ETF-investeringar och ETF-marknadsutveckling. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste ETF-trenderna diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka börshandlade fonder, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i världen för börshandlade fonder. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få de senaste ETF-marknadsnyheterna levererade till din inkorg.

Lär dig mer