CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av ETF

Handle CFDer på over 500 børsnoterte fond (ETF) med LCG. Diversifiser din portefølje med en av de mest populære “passive” investeringsmetoder og utnytt konkurransedyktig prising og lave marginkrav.

Live ETF pristicker

Se våre ETFspreads og spesifikasjoner

Hva er børshandlede fond?

Børshandlede fond eller ETFer er en av de raskest voksende områdene innenfor investeringer. Et børsnotert fond er en type fond som følger aktiva som råvarer, indekser, aksjer og obligasjoner, men som handler som en enkeltaksje. Ved å eie en ETF får investorer diversifiseringen man får ved å kjøpe en hel indeks, men til en men rimelig kostnad. 

ETF er en av de mest populære “passive investeringer”, som over de siste årene har konkurrert med de mer tradisjonelle "aktive investeringer” som vanlige fond og hedgefond. Normalt sett har ETFer lavere gebyrer enn vanlige fond og kan enkelt kjøpes eller selges under børsenes åpningstid.

Investeringer i ETF er ideelt for de som ønsker å diversifisere sin trading på en enkel måte.

One of the fastest growing investment methods
En av de raskest voksende investeringsmåter
Track assets but trade like a common stock
Følger aktiva men handles som enkeltaksjer
Lower fees than mutual funds
Lavere gebyrer enn vanlige fond
Accessible to all traders
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle børsnoterte fond med LCG

Handle flere sektorer samtidig

Ved å handle ETFer kan enkelt du handle flere selskaper på aksjemarkedet samtidig, slik som amerikansk teknologi,

Trenger ikke å eie aksjer

Ta en posisjon på om en EF vil stige eller falle uten å måtte eie noen aktiva, slik som aksjer eller råvarer.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir tradere av ETF muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

Handle ETFer hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle ETFer med LCG

Guaranteed stop‑loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte dine ETF-handler mot betydelige markedssvingninger.

Advanced orders
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Partial-position closing
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din ETF-posisjon for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

24-hour client support
24-timers kundestøtte

Vår flerspråklige kundebetjening er tilgjengelig for å hjelpe deg med dine spørsmål om EFT-trading og kan kontaktes 24 timer om dagen, søndag til fredag over telefon, epost eller chat.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Både nybegynnere som vil lære det grunnleggende , slik som hva børshandlede fond er, og erfarne tradere som ønsker å diskutere investeringer i ETF og avkastningen på ETFer, holder våre analytikere deg oppdatert. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender i markedet innenfor ETFer blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på de børshandlede fondene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår innenfor børshandlede fond. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyheter om ETF-markedet levert direkte til din innboks.

Lær mer