CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av aksjer

Handle CFDer på over 4000 globale aksjer med konkurransedyktig prising og overlegen ordreutførelse. Spekuler på noen av verdens største selskaper som bl.a. Amazon, Facebook og Google, mens du fortsatt nyter godt av betaling av utbytte.

Live aksjekurs pristicker

Se våre aksjespreads og spesifikasjoner

Hva er aksjer?

LCG har et bredt utvalg av aksjer, noe som gir våre kunder tusenvis av aksjer å velge mellom, noen av disse er i verdens viktigste og mest innflytelsesrike selskaper som Apple, Facebook, Amazon, BP plc og Google.

Aksjekursene på verdens største selskaper følges bredt med 24-timers nyhetsdekning. Bruk av aksjer i moderne pensjonsparing øker interessen hos folket.

Muligheten til å investere i ledende selskaper
Muligheten til å investere i ledende selskaper
Inngår som regel i pensjonsfond
Inngår som regel i pensjonsfond
24-timers nyhetsdekning om kurser
24-timers nyhetsdekning om kurser
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle aksjer med LCG

Handle internasjonale aksjer

Handle alle de mest kjente selskapene i de globale aksjemarkeder, inkludert amerikanske teknologi-aksjer som Apple og Facebook, alt fra samme konto.

Fordeler med små spreader

LCGs konkurransedyktige prising og små spreader lar deg utnytte flere av mulighetene i aksjemarkedet.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir aksjetradere muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

Handle aksjer hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å trade aksjer med LCG

Garantert stop-loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte dine aksjehandler mot betydelige markedssvingninger.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din aksjeposisjon for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Trenger ikke å eie aksjer
Trenger ikke å eie aksjer

Ta en posisjon på om aksjekursen vil stige eller falle uten å måtte eie noen aksjer i det underliggende selskapet.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Både nybegynnere som vil lære det grunnleggende, som hvordan man skal kjøpe aksjer og hvordan investere i aksjemarkedet, og erfarne tradere som ønsker å diskutere avkastningen på kjente aksjer holdes oppdatert av våre analytikere. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender i aksjemarkedet blir diskutert og du vil ha muligheten til å stille spørsmål, fra hvordan man skal investere i aksjer til teknikker for ordreinnleggelse.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på aksjemarkedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår innenfor aksjetrading. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyheter om aksjetrading levert direkte til din innboks.

Lær mer