CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.
Trading med CFD har høy risiko og er kanskje ikke egnet for alle.
SØK PÅ KONTO
 •    
  Hvordan søker jeg på konto?

  Du kan søke om en LCG-konto direkte via vår nettside her, det tar ikke mer enn 3 minutter. Du finner også en 'Åpne konto nå' -knapp øverst på de fleste sider på nettstedet vårt.

  Som en del av våre sikkerhetsprosedyrer vil vi kjøre en elektronisk kontroll på identiteten og adressen din. Dette påvirker ikke kredittvurderingen din.

 •    
  Hvilke typer kontoer er tilgjengelige?

  Vi tilbyr innskuddskonto, så snart du har gjort ditt første innskudd, kan du begynne å handle. Hvis du ønsker å sette opp en bedrifts-, felles- eller utenlandsk valutakonto, kontakt vårt salgsteam på Sales.int@lcg.com

 •    
  Kan jeg utnevne noen til å handle på kontoen min for meg?

  Ja - du kan utnevne et familiemedlem, forretningspartner eller venn ved å fylle ut en fullmaktskjema.

  Med denne fullmakten kan den utnevnte personen handle på kontoen din, men de kan ikke foreta uttak eller sette inn penger. Ta kontakt med vårt brukerstøtte for handel hvis du ønsker å legge til fullmakt.

 •    
  Hva minimum systemkrav?

  Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7

  2. 0 GHz eller raskere CPU

  512 MB RAM (1 GB anbefales)

  1024x768 eller høyere skjermoppløsning

  Modem / tilkoblingshastighet 36,6 Kbps eller raskere

  Google Chrome / Internet Explorer versjon 7.0 / Mozilla FireFox 2.0 eller nyere ( Vi anbefaler Chrome for den beste handelsopplevelsen)

FINANSIERE KONTOEN DIN
 •    
  Hvor mye trenger jeg å sette inn?

  Det er ikke noe minimum innskudd for å begynne å handle, alt du trenger å gjøre er å finansiere kontoen din med nok kapital til å dekke marginskravet for den handelen du ønsker å åpne.

  For å beregne marginen du trenger, se våre markedsinformasjon sider for minimumsmarginalkravet for markedet du ønsker å handle på.

  Vær oppmerksom på at det er kundens ansvar å sikre at de har tilstrekkelig margin for å opprettholde sine åpne posisjoner, og å foreta ytterligere innskudd hvis det er nødvendig.

 •    
  Hvordan setter jeg inn penger?

  Vi tilbyr et variert utvalg av raske, sikre betalingsmåter, inkludert debet/kredittkort, bankoverføring og online betalingstjenester som Skrill og Neteller. Se mer informasjon nedenfor.

  Finansreguleringsforskriftene hindrer oss fra å akseptere midler fra annen kilde enn dine egne midler.

  Sett inn penger med debet/kredittkort:

  Du kan sette inn penger sikkert, raskt og enkelt ved å logge inn på My LCG administrasjonsportsal og her kan finansiere kontoen din. For betalinger med kredittkort belastes du 2 % i avgift.

  Vi aksepterer alle store debet- og kredittkort. Vi godtar ikke American Express og noen internasjonale Visa Electron-kort.

  Som eier av kredittkort må du være oppmerksom på at noen kredittkortselskaper belaster deg ekstra for handel på nett. Disse transaksjonene, som tidligere har blitt behandlet på samme måte som andre typer kjøp, vil bli behandlet som kontantforskudd av enkelte kredittkortselskaper. Kontantfordringer er vanligvis gjenstand for en høyere rente enn standardtransaksjoner, så du bør sjekke vilkårene og betingelsene for kortet ditt.

  Registrering av kortinformasjonen din:

  Første gang du oppgir kontoopplysningene dine, må du foreta et minimuminnskudd til kontoen din.

  Etter at du har registrert kortet ditt første gang, trenger du ikke å registrere dette kortet på nytt, med mindre kortet utløper eller er inaktivt i mer enn 12 måneder.

 •    
  Er mine kortbetalinger sikre og trygge?

  I tillegg til avansert digital krypteringsteknologi har vi forbedret sikkerheten til våre kortbetalingsprosesser i tråd med de beste bransjestandardene.

  Vi opererer etter “Verifisert av Visa & MasterCard® SecureCode™” for enkelte korttyper. Disse ordningene, kjent som 3D Secure, er utviklet for å forbedre måten kortbetalingene dine godkjennes på og reduserer sannsynligheten for kortsvindel.

  Hvis du har registrert deg for denne tjenesten hos banken din, blir du bedt om å godkjenne kortet ditt når du foretar betalinger.

 •    
  Hvordan gjør jeg uttak?

  Hvis du ønsker å gjøre et uttak fra kontoen din, vennligst fyll ut skjemaet online i ditt MY LCG-side. Ved å fylle ut dette skjemaet elektronisk, sikrer dette at beløpet du ønsker å ta ut automatisk belastes din handelskonto.

  Du kan også be om uttak på den mobiltilpassede nettsiden for My LCG.

  Hvis du ikke klarer å få tilgang til MyLCG, kan du be om uttak ved å ringe vårt brukerstøtte for handel, men vær klar over at med dette vil ikke det forespurte tilbakebetalingsbeløpet ikke automatisk debitert handelskontoen din.

  Vi behandler refusjoner så raskt som mulig og normalt samme virkedag. Når pengene har gått ut av kontoen din, kan det ta opptil 3-5 arbeidsdager før de vil vises på bankkontoen din.

  Vennligst merk: Vi kan kreve bevis for at kontoopplysningene du har oppgitt er registrert i ditt navn. Dette bør være i form av en opprinnelig bankkonto datert innenfor de siste tre månedene. Denne må inneholde navn, kontonummer og for internasjonale kunder IBAN eller Swiftkode.

  Tidsfrist for uttak av kundemidler:

  Forespørsel før kl. 13.00 GMT

  Vær oppmerksom på at på grunn av transaksjonskostnader forbeholder LCG seg retten til å nekte refusjoner under £ 50,00 (eller tilsvarende beløp), med mindre du lukker kontoen din. Vær oppmerksom på dette når du ber om tilbakebetaling.

HÅNDTERE KONTOEN DIN
 •    
  Hvor kan jeg se mine tidligere handelstransaksjoner?

  Du kan se full oversikt over alle handelstransaksjoner ved å klikke på "Historikk" -fanen som finnes nederst til høyre på LCG Trader-plattformen.

 •    
  Hvordan endrer jeg kontaktinformasjonen min?

  Hvis du endrer adresse eller bytter mobilnummer, er det fint om du informerer oss ved å logge inn på My LCG-portalen og oppdatere opplysningene dine under Mine innstillinger.

  Det er viktig at vi har oppdatert informasjon, slik at vi kan kontakte deg angående kontoen din.

 •    
  Hjelp - jeg har mistet passordet mitt

  Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, vennligst ring oss på +44 (0) 20 7456 7020, slik at vi kan gjennomføre en sikkerhetskontroll for å bekrefte identiteten din før du endrer kontoinformasjonen din. Av sikkerhetshensyn kan vi ikke sende passord via e-post.

 •    
  Hvor kan jeg se kontoinformasjonen min?

  Etter at du har logget inn har du tilgang til full kontohistorikk, inkludert nettoppgjør, saldoer og kontoer.

HANDEL
 •    
  Hvordan plasserer jeg en handel?

  Vi tilbyr en rekke produkter for handel på mellom klokken 21:00 på søndag til 22:15 fredag ​​(britisk tid). Du kan handle direkte på plattformen, via mobilappene eller via telefon med handelsteam. På vår veiledsningsside på plattformen har du tilgang til guider som viser deg hvordan du skal bruke handelsprogramvaren vår.

  Hvis du ønsker å handle via telefon, eller har problemer eller spørsmål, vennligst kontakt oss.

 •    
  Kan jeg handle i utlandet?

  Ja, siden LCGs handelsprogramvare er nettbasert, kan du handle fra hvor som helst i verden. Husk derimot på at når du åpnet kontoen din, bekreftet du at du ikke ville handle fra USA. Når du handler fra andre jurisdiksjoner, vær oppmerksom på at lokale lover kan gjelde. Du har tilgang til handelsplattformen fra alle steder der du har tilgang til internett, og du trenger bare brukernavnet og passordet ditt for å logge deg på og begynne å handle.

 •    
  Hvilke produkter tilbyr du?

  På LCG kan du handle på et bredt spekter av over 7000 finansmarkeder, med bransjens ledende spreads på tvers av forex, indekser, aksjer og varer.

 •    
  Hvor mye margin trenger jeg for å handle?

  Marginer for ulike markeder vises på vår eller under markedsinformasjon, for hvert produkt på avtalene med LCG Trader handelsplattform.

  Vennligst kontakt brukerstøtte for handel for hjelp med eventuelle beregninger.

  Stop Out kan aktiveres for å lukke hvilkensomhelst / alle åpne posisjoner dersom markedet beveger seg tilstrekkelig mot deg, slik at den samlede egenkapitalen blir mindre enn det totale marginbehovet for å opprettholde disse stillingene. Hvis Stop Out er aktivert, vil vi forsøke å lukke posisjonen ved å bruke mest mulig margin først til neste tilgjengelige pris. I tilfeller hvor handel ikke er tilgjengelig på markedet, det vil si en lukket periode, vil handelsplattformen forsøke å lukke den nest største marginale posisjonen, og så videre til det er tilstrekkelig egenkapital til å dekke marginkravet. Vennligst se LCGs vilkår og betingelser for mer informasjon.

 •    
  Kan jeg bruke garanterte stopp?

  På markeder der den er tilgjengelig, kan du velge absolutt risikobeskyttelse som legger inn et garantert stopp for handelen din. Denne spesielle typen stoppordre gjør det mulig å handle trygt selv om et markedsgap skulle gå gjennom stoppnivået ditt, dette vil stoppes nøyaktig på det nivået du ba om, og du vil ikke bli utsatt for glidning.

  For å bruke denne garanterte risikobeskyttelsen velger du bare 'Guaranteed Stop' på handlekurven når du åpner posisjonen din. Det er et engangsbeløp for å bruke et garantert stopp, som belastes som ekstra spread når du åpner posisjonen din. Dette beregnes som et flertall av handelsstørrelsen din. For eksempel er garantistopp gebyret for UK 100 Rolling Daily 2, så hvis du legger et garantert stopp til en £ 1 / punkt-posisjon, vil du bli belastet £ 2.

  Dette engangsbeløpet belastes når du åpner posisjonen din, eller hvis du legger til et garantert Stopp til en ny ordre, i så fall vil garantert Stopp bare tre i kraft, og premien din vil bare bli belastet hvis og når din nye bestilling er satt i kraft. Det er også en minimumsavstand hvor du kan plassere ditt Garanterte Stopp, som generelt er større enn minimumsavstanden for en vanlig stopp.

  Vær oppmerksom på at hvis du lukker posisjonen din før ditt garanterte stopp er utløst, vil premien din ikke bli kreditert på nytt. Du kan heller ikke legge ved eller endre et garantert stopp når markedet er stengt. For utfyllende informasjon om Garantert Stopp-avgifter og minimumsavstander for alle våre markeder, se våre markedsinformasjonside eller markedsinformasjon knyttet til avtalebilletten på LCG Trader-plattformen.

 •    
  Hva er kontraktstørrelsene?

  Informasjon om kontraktstørrelser finner du i våre kontraktsspesifikasjoner på markedsinformasjonssiden på nettstedet, eller ved å klikke på informasjonssymbolet på avtalebilletten på LCG Trader.

 •    
  Hvordan avslutter jeg en handel?

  Handler kan lukkes online via fanen Posisjoner på LCG Trader-kontoen din. Klikk på Lukk-knappen helt til høyre for oppføringen for relevant handel, for å lukke en handel. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du lukker handelen din, sjekk ut våre opplæringsprogrammer

  Hvis du ikke kan lukke en posisjon via nettplattformen eller mobilappen, kan du lukke en handel via telefon ved å ringe vårt handelsteam på 0207 456 7010.

  Du kan delvis lukke en handel ved å dobbeltklikke på en handel i fanen Posisjoner. Endrer innsatsstørrelsen på biletten som åpnes til størrelsen på handelen du ønsker å beholde åpen, og klikk Endre.

 •    
  Hvordan virker P&L på kontoen min hvis kontoen min er USD-basert og jeg handler med et valutapar som ikke er USD, for eksempel EUR/JPY?

  Din P&L beregnes av bevegelsen i 'sitat' eller 'term' valuta; i dette tilfellet JPY, da vil verdien bli konvertert til USD til gjeldende pris på USD/JPY.

 •    
  Hvordan påvirkes stillingen min ved utløpet av den underliggende futureskontrakten?

  Hvis du velger å rulle kvartals- eller månedskontrakter, må du kontakte oss inne utløpsdato for å informere oss om en rolloverinstruksjon. Vi vil lukke den eksisterende handelen til vår budpris eller tilbudspris, og åpne en ny posisjon i neste kontrakt til tilsvarende midtpris. Dette betyr at du betaler spread på bare ett ben av handelen.

  Vær oppmerksom på at ved å gjennomføre en overdragelse av en kvartals- eller månedskontrakt, stenges den eksisterende handelen og eventuell fortjeneste eller tap realisere og en ny posisjon åpnes senere. Stopp eller begrenset ordrer på den nye handelen må kanskje justeres i kontoen for eventuelle forskjeller i pris mellom de to kontraktene.

 •    
  How is my account affected if I hold a position overnight?

  Våre spotkontrakter gir en kostnadseffektiv løsning for kort til mellomlang handelsterm. Disse kontraktene utløper ikke på slutten av dagen, men blir automatisk rullet over til neste handelsdag. Eventuelle tilsvarende ordrer blir også rullet over automatisk. En nattlig finansieringsrente brukes daglig for å gjenspeile rentekostnaden ved å holde posisjonen din. Justeringen trer i kraft klokken 22.00 UK- tid.

  Rullende daglige kontrakter er tilgjengelige i en rekke markeder, og kombinerer de tette spreads som er tilgjengelige på kort sikt, med fleksibiliteten til en langsiktig kontrakt. Når overføringen skjer automatisk, trenger du ikke å bekymre deg for at posisjonene dine utløper på slutten av dagen.

  Den nattlige finansieringsrenten, noen ganger referert til som en overgangsavgift eller "swaps", er variende på tvers av ulike produkter.

  Indekser og aksjemarkeder vil benytte en underliggende markedsfinansieringssats, for eksempel Libor i Storbritannia, pluss en kostnad på 2,5% (årlig).

  Overnattingsfinansiering for forexposisjoner fungerer litt annerledes, da gjeldende rentesats beregnes ut fra forskjellen mellom de to basisrentene for de berørte underliggende valutaene, pluss en kostnad på 1%. For eksempel, hvis renten på valutaen du kjøpte er høyere enn renten på valutaen du solgte, tas denne positive differansen i betraktning. Hvis renten på valutaen du kjøpte er lavere enn renten på valutaen du solgte, betaler du finansiering.

  Det er mulig å motta en kreditt når det overføres finansiering over natten, og dette vil avhenge av rentene på de berørte markedene.

  Finansiering for å holde stilling over helgen belastes på forskjellige dager, avhengig av oppgjøret av handelen i det underliggende markedet. På markedsinformasjonen omtales dette som "3-Days swaps". Vennligst kontakt vårt brukerstøtte for handel for mer informasjon.

 •    
  Når utløper posisjonen min?

  Din handel på en hvilken som helst bestemt terminkontrakt er aktiv frem til markedsutløpstid, som angitt i våre markedsinformasjonstabeller eller markedsinformasjon for det aktuelle markedet på handelsplattformen. Hvis stillingen er åpen på dette tidspunktet, vil den bli stengt automatisk og resultatet eller resultatene løses ut i henhold til våre oppgjørsdetaljer for dette markedet.

  Mange av markedene våre tilbys på Spot kontrakter. Dette betyr at posisjonen ikke utløper på slutten av dagen, men automatisk ruller over til neste handelsdag sammen med eventuelle vedlagte ordrer. En nattlig finansieringsjustering, som kan være debet eller kreditt, trer i kraft ved midnatt UK-tid til enhver Rolling Daily-posisjon.