CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av opsjoner

Handle vanilla (vanlige) opsjoner på en lang rekke globale valutaer, indekser eller aksjer. Dra fordel av svingende markeder og sikre din risk med opsjoner på instrumenter som UK 100 (FTSE) og EURUSD.

Live pristicker

Se spreads og spesifikasjoner

Hva er opsjoner?

Opsjonshandel er et kraftfullt verktøy som man bør vurdere å innlemme i trading-strategien. Opsjoner er ekstremt allsidige og tradere bruker de til å utnytte forskjellige typer markedsforhold. Opsjoner gir muligheten til å redusere risiko, handle på retningen i markedet (bull eller bear), statiske, intervalldrevne eller markeder som beveger seg sidelengs, samt å handle volatilitet.

Vanlige eksempler på opsjonsstrategier er straddles, strangles, call spreads og call ratio spreads. Det er til og med mulig å lage sin egen strategi.

Ekstremt allsidige
Ekstremt allsidige
Brukes til å sikre mot andre posisjoner
Brukes til å sikre mot andre posisjoner
Bredt utvalg av opsjonsstrategier
Bredt utvalg av opsjonsstrategier
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle vanlige opsjoner hos LCG

Bruk vanlige opsjoner til å sikre dine handler

Handel med opsjoner lar deg sikre den underliggende markedsposisjonen, og minimere risiko.

Utnytt markedssvingninger

Begrens risikoen som er knyttet til dine handler ved å bruke ulike opsjonsstrategier, slik som kalenderspreader og straddles.

Uendelige muligheter i markedet

Med tilgang på opsjoner i ulike aktivaklasser, blant annet aksjemarkeder i Storbritannia, USA og Europa, er det en overflod av muligheter.

Avansert LCG Trader plattform

Utnytt mulighetene opsjoner gir hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Fra nybegynnere som ønsker å lære det grunnleggende, slik som hvordan man kan handle opsjoner og hva opsjoner er, til erfarne tradere som ønsker å diskutere opsjonsstrategier i dybden, så har våre eksperter noe for deg. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender i markedet blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på markedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår innenfor opsjonsverden. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyheter levert direkte til din innboks.

Lær mer