CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Dagangan Options

Perdagangan Vanila Options dalam pelbagai mata wang, indeks dan saham global. Memanfaatkan peluang pasaran yang berubah-ubah dan lindung nilai risiko anda dengan options dalam instrumen termasuk UK 100 (FTSE) dan EURUSD.

Penanda harga options secara lansung

Lihat spesifikasi dan spread options kami

Apa itu Options

Dagangan options ialah alat dagangan yang sangat berkuasa untuk dipertimbangkan termasuk dalam strategi dagangan anda. Options sangat serba boleh dan pedagang menggunakannya untuk memanfaatkan keadaan pasaran yang berbeza. Options memberi peluang untuk mengurangkan risiko, arah dagangan (bulis atau bearis), pasaran statik, pasaran terikat dan mendatar, serta turun naik dagangan.

Contoh biasa dagangan options ialah stradel, strangle, spread options beli dan nisbah spread options beli. Malah ada peluang untuk anda mereka bentuk dagangan sendiri.

Aset yang sangat serba boleh
Aset yang sangat serba boleh
Digunakan untuk melindung nilai kedudukan lain
Digunakan untuk melindung nilai kedudukan lain
Strategi options yang meluas
Strategi options yang meluas
Boleh diakses oleh semua pedagang
Boleh diakses oleh semua pedagang

Mengapa berdagang Vanila Options bersama LCG

Menggunakan options vanila untuk melindungi dagangan anda

Berdagang dengan options vanila membolehkan anda melindung nilai kedudukan pasaran asas, meminimumkan risiko.

Memanfaatkan turun naik pasaran

Mengurangkan risiko berkaitan dagangan anda dengan menggunakan strategi opsyen yang berbeza, seperti sebaran kalendar dan stradel.

Peluang pasaran tanpa henti

Dengan options vanila yang terdapat di seluruh berbagai kelas aset, termasuk pasaran ekuiti UK, AS dan EU, terdapat terlalu banyak peluang dagangan.

Platform LCG Trader yang Canggih

Memanfaatkan dagangan options di mana sahaja anda berada dan pada mana-mana peranti yang menggunakan platform dagangan dalam talian profesional kami.

Pengalaman dagangan yang unggul pada semua peranti anda

Analisis dan Pendidikan

Pasukan pakar kami telah menyediakan analisis mendalam dan bahan pendidikan untuk semua tahap pedagang. Bagi mereka yang baru bermula dan ingin mempelajari perkara asas, seperti cara berdagang options dan maklumat terperinci mengenainya, kepada pedagang berpengalaman yang ingin membincangkan mengenai strategi berdagang options dengan lebih mendalam, penganalisis kami memastikan anda dimaklumkan. Pasukan kami menganjurkan prospek ekonomi secara mingguan apabila arah aliran pasaran yang terkini dibincangkan.

Sama ada berita tergempar yang boleh memberi kesan kepada pasaran saham yang anda dagangkan, analisis teknikal, petunjuk ekonomi yang akan datang atau perbincangan pasaran secara umum, pasukan penganalisis kami telah memaklumkan anda dengan ulasan dan pandangan yang mendalam mengenai segala yang berlaku dalam dunia dagangan opsyen. Sila kunjungi portal penyelidikan dan analisis kami untuk berita harian mengenai ulasan pasaran atau secara alternatifnya, sila langgan surat berita kami dan dapatkan berita terkini untuk dihantar kepada peti masuk anda.

Ketahui lebih lanjut