CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Dagangan saham

Perdagangan CFD yang melebihi dari 4000 saham global dengan penetapan harga yang kompetetif dan pelaksanaan pesanan yang hebat. Spekulasi di beberapa syarikat terbesar di dunia termasuk Amazon, Facebook dan Google, sambil mendapat manfaat daripada pembayaran dividen.

Penanda harga saham secara lansung

Lihat spesifikasi dan spread saham kami

Apa itu saham?

LCG mempunyai penawaran ekuiti meluas kami, memberikan akses kepada pelanggan kami kepada beribu saham dalam beberapa syarikat yang paling penting dan berpengaruh di dunia, termasuk Apple, Facebook, Amazon, BP plc dan Google.

Harga saham syarikat terbesar di dunia boleh diikuti secara meluas dengan liputan berita untuk 24 jam. Penggunaan saham dalam pelan pencen moden menambahkan tahap minat daripada orang ramai.

Peluang untuk melabur dalam syarikat yang utama
Peluang untuk melabur dalam syarikat yang utama
Sering dimasukkan ke dalam pelan pencen
Sering dimasukkan ke dalam pelan pencen
Liputan berita mengenai harga untuk 24 jam
Liputan berita mengenai harga untuk 24 jam
Boleh diakses oleh semua pedagang
Boleh diakses oleh semua pedagang

Mengapa berdagang Saham bersama LCG

Berdagang saham antarabangsa

Berdagang semua syarikat terkemuka dari pasaran saham global, termasuk saham teknologi AS seperti Apple dan Facebook dengan menggunakan satu akaun.

Manfaat spread rendah

Penetapan harga dagangan yang kompetetif dan spread yang rendah LCG membolehkan anda memanfaatkan lebih banyak peluang dagangan saham.

Gunakan leveraj untuk berdagang

Dagangan dengan leveraj bermaksud bahawa modal tidak diperlukan dengan banyak untuk berdagang. Ini memberikan pedagang saham peluang untuk meningkatkan saiz kedudukan, meluaskan potensi keuntungan dan mengurangkan kerugian.

Platform LCG Trader yang Canggih

Berdagang stok dan saham di mana sahaja anda berada dan pada mana-mana peranti yang menggunakan platform dagangan dalam talian profesional kami.

Manfaat tambahan jika berdagang saham dengan LCG

Stop Loss Terjamin
Stop Loss Terjamin

Dengan pesanan stop loss, anda boleh melindungi dagangan saham anda terhadap turun naik pasaran yang ketara.

Advanced orders
Advanced orders

Dengan menggunakan "Advanced orders", anda boleh menetapkan pelbagai sasaran keuntungan atau mengalihkan stop loss anda ke titik pulang modal secara automatik.

Menutup sebahagian daripada kedudukan
Menutup sebahagian daripada kedudukan

Tutup sebahagian daripada peratusan kedudukan saham anda untuk menjamin hasilnya, sementara meninggalkan baki sebahagiannya terbuka untuk merasai turun naik pasaran.

Tidak perlu memiliki mana-mana saham
Tidak perlu memiliki mana-mana saham

Mengambil kedudukan sama ada harga saham akan naik atau turun tanpa perlu memiliki mana-mana saham pendasar syarikat.

Pengalaman dagangan yang unggul pada semua peranti anda

Analisis dan Pendidikan

Pasukan pakar kami telah menyediakan analisis mendalam dan bahan pendidikan untuk semua tahap pedagang. Bagi mereka yang baru bermula dan ingin mempelajari perkara asas, seperti maklumat mengenai cara membeli saham dan melabur dalam pasaran saham, kepada pedagang berpengalaman yang ingin membincangkan mengenai prestasi saham yang popular, penganalisis kami memastikan anda dimaklumkan. Pasukan kami menganjurkan prospek ekonomi secara mingguan apabila arah aliran pasaran saham yang terkini dibincangkan dan anda mempunyai peluang untuk bertanyakan soalan, daripada cara melabur dalam saham dan berkongsi teknik berurus niaga.

Sama ada berita tergempar yang boleh mempengaruhi pasaran saham yang anda dagangkan, analisis teknikal, petunjuk ekonomi yang akan datang atau perbincangan pasaran secara umum, pasukan penganalisis kami telah memaklumkan anda dengan ulasan dan pandangan yang mendalam mengenai segala yang berlaku dalam dunia dagangan stok dan saham. Sila kunjungi portal penyelidikan dan analisis kami untuk berita harian mengenai ulasan pasaran atau secara alternatifnya, sila langgan surat berita kami dan dapatkan berita dagangan saham terkini untuk dihantar kepada peti masuk anda.

Ketahui lebih lanjut