CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Dagangan ETF's

Perdagangan CFD yang melebihi dari 500 dana yang didagangkan di bursa (ETF) dengan LCG. Mempelbagaikan portfolio anda dengan satu daripada kaedah ‘pelaburan pasif’ yang paling popular dan mendapat manfaat daripada harga yang berdaya saing dan keperluan margin yang rendah.

Penanda harga ETF's secara lansung

Lihat Spesifikasi dan spread ETF's kami

Apa itu Exchange Traded Funds(ETF)?

Dana yang didagangkan di bursa, atau ETF ialah satu bidang pelaburan yang sedang pesat berkembang. Dana yang didagangkan di bursa ialah jenis dana yang menjejak aset seperti komoditi, indeks, saham dan bon tetapi berdagang seperti saham biasa. Dengan memiliki ETF, para pelabur mendapat kepelbagaian untuk membeli keseluruhan indeks dengan kos yang lebih murah. 

ETF ialah satu daripada 'pelaburan pasif' paling popular, yang telah beberapa tahun kebelakangan ini bersaing dengan 'pelaburan aktif' yang lebih tradisional seperti dana bersama dan dana lindung nilai. Biasanya, ETF mempunyai fi yang lebih rendah daripada dana bersama dan boleh dibeli dan dijual dengan mudah semasa waktu dagangan.

Pelaburan ETF sesuai untuk mereka yang inginkan cara mudah untuk mempelbagaikan dagangan saham mereka.

One of the fastest growing investment methods
Satu daripada kaedah pelaburan yang paling cepat berkembang
Track assets but trade like a common stock
Menjejak aset tetapi berdagang seperti saham biasa
Lower fees than mutual funds
Caj yang lebih rendah daripada dana bersama
Accessible to all traders
Boleh diakses oleh semua pedagang

Mengapa berdagang ETF bersama LCG

Berdagang pelbagai sektor sekaligus

Dagangan ETF membolehkan anda berdagang pelbagai syarikat di pasaran saham sekaligus, seperti teknologi AS, dengan mudah.

Tidak perlu memiliki mana-mana aset

Mengambil kedudukan sama ada ETF akan naik atau turun tanpa perlu memiliki mana-mana aset, seperti saham atau komoditi.

Gunakan leveraj untuk berdagang

Dagangan dengan leveraj bermaksud bahawa modal tidak diperlukan dengan banyak untuk berdagang. Ini memberikan pedagang ETF peluang untuk meningkatkan saiz kedudukan, meluaskan potensi keuntungan dan mengurangkan kerugian.

Platform Pedagang LCG Canggih

Berdagang ETF di mana sahaja anda berada dan pada mana-mana peranti yang menggunakan platform dagangan dalam talian profesional kami.

Manfaat tambahan jika berdagang ETF dengan LCG

Guaranteed stop‑loss
Stop Loss Terjamin

Dengan pesanan stop loss, anda boleh melindungi dagangan ETF anda terhadap turun naik pasaran yang ketara.

Advanced orders
Advanced orders

Dengan menggunakan "Advanced orders", anda boleh menetapkan pelbagai sasaran keuntungan atau mengalihkan stop loss anda ke titik pulang modal secara automatik.

Partial-position closing
Menutup sebahagian daripada kedudukan

Tutup sebahagian daripada peratusan kedudukan ETF anda untuk menjamin hasilnya, sementara meninggalkan baki sebahagiannya terbuka untuk merasai turun naik pasaran.

24-hour client support
Sokongan pelanggan untuk 24 jam

Pasukan khidmat pelanggan dwibahasa kami sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan soalan dagangan ETF dan boleh dihubungi 24 jam sehari, dari Ahad sehingga Jumaat melalui telefon, e-mel atau sembang secara langsung.

Pengalaman dagangan yang unggul pada semua peranti anda

Analisis dan Pendidikan

Pasukan pakar kami telah menyediakan analisis mendalam dan bahan pendidikan untuk semua tahap pedagang. Bagi mereka yang baru bermula dan ingin mempelajari perkara asas, seperti maklumat mengenai dana yang didagangkan di bursa, kepada pedagang berpengalaman yang ingin membincangkan mengenai pelaburan dalam ETF dan prestasi pasaran ETF, penganalisis kami memastikan anda dimaklumkan. Pasukan kami menganjurkan prospek ekonomi secara mingguan apabila arah aliran pasaran ETF yang terkini dibincangkan.

Sama ada berita tergempar yang boleh memberi kesan kepada dana yang didagangkan di bursa yang anda dagangkan, analisis teknikal, petunjuk ekonomi yang akan datang atau perbincangan pasaran secara umum, pasukan penganalisis kami telah memaklumkan anda dengan ulasan dan pandangan yang mendalam mengenai segala yang berlaku dalam dunia dagangan dana di bursa. Sila kunjungi portal penyelidikan dan analisis kami untuk berita harian mengenai ulasan pasaran atau secara alternatifnya, sila langgan surat berita kami dan dapatkan berita mengenai pasaran ETF terkini untuk dihantar kepada peti masuk anda.

Ketahui lebih lanjut