CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Dagangan Bon dan Kadar Faedah

Perdagangan CFD dalam pasaran bon dan kadar faedah dengan LCG. Melabur dalam beberapa pasaran berpendapatan tetap paling berpengaruh dan cair serta mendapat manfaat daripada keperluan margin rendah dalam dagangan BOBL, Schatz, Euribor, Bund, Gilt dan US 10 Year.

Penanda harga bon dan kadar faedah secara lansung

Lihat spesifikasi dan spread bon dan kadar faedah kami

Apa itu Bon dan Kadar Faedah

Pasaran bon dan pasaran hadapan kadar faedah boleh dikatakan paling berpengaruh untuk ekonomi global, menjadikannya, bersama mata wang sebagai pasaran pilihan untuk pedagang makro. Pasaran kadar faedah dan bon mempunyai kesan yang meluas ke atas nilai mata wang serta keupayaan ekonomi untuk mengumpul dana. Di LCG, di samping CFD dalam perbendaharaan 10 tahun dan 30 tahun AS, kami juga menawarkan dagangan atas German bund, UK Gilt, kadar Euribor, Menjual Sterling dan kontrak Swiss Euroswiss.

Dagangan pasaran bon dan pasaran hadapan kadar faedah sesuai bagi mereka yang ingin mendapatkan cara mudah untuk meningkatkan hasil portfolio mereka.

Berpengaruh untuk ekonomi global
Berpengaruh untuk ekonomi global
Lebih diutamakan oleh peniaga makro
Lebih diutamakan oleh peniaga makro
Memberi kesan ketara kepada nilai mata wang
Memberi kesan ketara kepada nilai mata wang
Boleh diakses oleh semua pedagang
Boleh diakses oleh semua pedagang

Mengapa berdagang Bon dan Kadar Faedah bersama LCG

Pelbagai pasaran tersedia

Di LCG, kami mempunyai pelbagai pasaran bon dan pasaran hadapan kadar faedah untuk didagangkan termasuk Euro bund, Euribor dan Pasaran Hadapan Gilt dengan keperluan margin yang rendah

Memanfaatkan turun naik pasaran

Gunakan bon untuk berdagang kadar faedah pasaran dan jangkaan inflasi dengan broker yang boleh dipercayai dan mempunyai pengalaman selama 20 tahun.

Gunakan leveraj untuk berdagang

Dagangan dengan leveraj bermaksud bahawa modal tidak diperlukan dengan banyak untuk berdagang. Ini memberikan pedagang bon peluang untuk meningkatkan saiz kedudukan, meluaskan potensi keuntungan dan mengurangkan kerugian.

Platform LCG Trader yang Canggih

LCG Trader ialah antara platform dagangan bon yang terbaik. Berdagang pasaran bon di mana sahaja anda berada dan pada mana-mana peranti yang menggunakan platform dagangan dalam talian profesional kami.

Manfaat tambahan jika berdagang pasaran bon dengan LCG

Stop Loss Terjamin
Stop Loss Terjamin

Dengan pesanan stop loss, anda boleh melindungi dagangan bon anda terhadap turun naik pasaran yang ketara.

Advanced orders
Advanced orders

Dengan menggunakan "Advanced orders", anda boleh menetapkan pelbagai sasaran keuntungan atau mengalihkan stop loss anda ke titik pulang modal secara automatik.

Menutup sebahagian daripada kedudukan
Menutup sebahagian daripada kedudukan

Tutup sebahagian daripada peratusan kedudukan pasaran bon anda untuk menjamin hasilnya, sementara meninggalkan baki sebahagiannya terbuka untuk merasai turun naik pasaran.

Tidak perlu memiliki mana-mana aset
Tidak perlu memiliki mana-mana aset

Mengambil kedudukan sama ada pasaran bon akan naik atau turun tanpa memiliki mana-mana bon.

Pengalaman dagangan yang unggul pada semua peranti anda

Analisis dan Pendidikan

Pasukan pakar kami telah menyediakan analisis mendalam dan bahan pendidikan untuk semua tahap pedagang. Bagi mereka yang baru bermula dan ingin mempelajari perkara asas, seperti cara berdagang bon, kepada pedagang berpengalaman yang ingin membincangkan mengenai strategi berdagang bon dan harga dagangan bon, penganalisis kami memastikan anda dimaklumkan. Pasukan kami menganjurkan prospek ekonomi secara mingguan apabila arah aliran pasaran bon dibincangkan.

Sama ada berita tergempar yang boleh memberi kesan kepada bon yang anda dagangkan, analisis teknikal, petunjuk ekonomi yang akan datang atau perbincangan pasaran secara umum, pasukan penganalisis kami telah memaklumkan anda dengan ulasan dan pandangan yang mendalam mengenai segala yang berlaku dalam dunia dagangan pasaran bon. Sila kunjungi portal penyelidikan dan analisis kami untuk dos harian mengenai ulasan pasaran atau secara alternatifnya, sila langgan surat berita kami dan dapatkan berita pasaran bon dan kadar faedah terkini untuk dihantar kepada peti masuk anda.

Ketahui lebih lanjut