CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Analisis & pendidikan

Rangkaian luas sumber pendidikan dan perdagangan kami menyediakan anda dengan analisis, laporan pasaran dan berita terkini

Kalendar Ekonomi
Ketahui semua peristiwa ekonomi penting akan datang yang membantu merancang minggu perdagangan anda dengan Kalendar FX online kami.
Analisis Teknikal
Gunakan pelbagai laporan harian dan idea perdagangan dari Trading Central, penyedia analisis teknikal terkemuka.
Laporan Pasaran
Ikuti perkembangan terkini analisis bertulis yang mudah dan berita korporat serta makroekonomi terkini yang memacu pasaran kewangan.
Analisis Video
Tonton semua video terkini dan berinformasi mengenai analisis saham, indeks, pasaran forex dan komoditi yang dihasilkan oleh pasukan Penyelidikan kami.
Video Perdagangan
Tonton siri video dagangan pedagang baru dan berpengalaman LCG untuk maju dari konsep asas kepada membangunkan strategi perdagangan.
Glosari
Ketahui semua istilah perdagangan dengan istilah A-Z dan jargon dagangan mata wang kami.
Webinar
Sertai webinar dagangan berjadual kami untuk belajar daripada pakar industri serta berhubung dengan para trader dari kediaman anda.
Panduan Perdagangan
Membina pengetahuan anda tentang pasaran kewangan dan menjadikan anda pedagang yang lebih baik dengan menggunakan panduan perdagangan komprehensif kami.