CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Handelsplattformer

Enten du er en krevende handelsmann som krever ytelse og fleksibilitet i et profesjonelt handelsmiljø, eller en investor som trenger ønsker tilgang hvor enn han måtte befinne seg, så har vi plattformen som passer for deg.

CFD-handel innebærer høy risiko og egner seg derfor ikke for alle. Tap kan overstige innskuddene dine.

LCG Trader

Vår LCG Trader-plattform tilbyr en rask og pålitelig handelsopplevelse og en kartleggingspakke av verdensklasse.

Vår innovative flerenhets handelsplattform tilbyr en rask, pålitelig handelsopplevelse og en kartleggingspakke av verdensklasse. LCG Trader gir tilgang til et omfattende utvalg av markedsdata, diagrammer, nyheter og analyser for å hjelpe deg med å planlegge dine strategier. LCG Trader er tilgjengelig på PCen, nettbrettet og mobilen din, slik at du kan handle når du er på farten, når og hvor du vil.

Angi prisvarsler og varsler
Avansert handelsbeskyttelse
Doble opp eller bakoverposisjoner
Ett-klikk håndtyering direkte fra diagrammer
70 topp tekniske indikatorer
Fullstendig tilpassbar plattform
CFD-handel innebærer høy risiko og egner seg derfor ikke for alle. Tap kan overstige innskuddene dine.

Meta Trader 4

Våre klienter kan også handle på den populære FX trading plattformen, MetaTrader 4 (MT4). Plattformen er tilgjengelig på 39 språk og tilbyr gratis signaler, automatisert handel og en avansert kartleggingspakke med en rekke handelsverktøy, tekniske indikatorer og grafiske objekter. Plattformen gir gode muligheter for handelsfolk på alle ferdighetsnivåer, samt mobile handelsapplikasjoner.

Automatisert handel via ekspertrådgivere
Stopp tap verktøy
Høyreklikk-funksjonalitet
Ett-klikk som håndteres direkte fra diagrammer
Avanserte kartleggingsfunksjoner
Angi prisvarsler og varsler