CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av råvarer

Handle et bredt utvalg av metaller, energi og jordbruksprodukter med LCG. Invester i noen av de mest aktive globale markeder med populære råvarer som gull, sølv, olje (WTI), Brent, kaffe og sukker.

Live råvarepristicker

Se våre råvarespreads og spesifikasjoner

Hva er råvarer?

Råvarer er livsnerven i vår globale økonomi og det er noen av verdens eldste handelsvarer, slik handel foregikk før det fantes penger, aksjer eller obligasjoner.

Vanlige råvarer som handles klassifiseres i en av fire grupper - energi (bl.a. råolje), metaller (slik som gull, sølv og kobber), jordbruk (kaffe, hvete, sukker, kakao m.m.) og til slutt husdyr og kjøtt (bl.a. kyr).

Råvaretrading er ideelt for de som foretrekker å analysere tilbud og etterspørsel rundt om i verden, og hvordan dette vil påvirke råvareprisene, som en konsekvens av økonomiske og politiske hendelser.

En av de eldste former for trading
En av de eldste former for trading
Grunnleggende for den globale økonomi
Grunnleggende for den globale økonomi
Påvirkes i stor grad av globale hendelser
Påvirkes i stor grad av globale hendelser
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle råvarer med LCG

Handle ulike råvarer fra samme konto.

Handle flere råvaremarkeder, inkludert metaller, energi og jordbruksprodukter, på en og samme konto.

Utnytt noen av de mest volatile markeder

Råvaremarkedene er blant de mest volatile markeder som er tilgjengelige for tradere. Markedet for jordbruksprodukter er særlig aktivt.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir råvaretradere muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

Handle populære råvarer hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle råvarer med LCG

Garantert stop-loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte din råvaretrading mot betydelige markedssvingninger.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din råvareposisjon for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Du trenger ikke å eie råvarer
Du trenger ikke å eie råvarer

Unngå problemene med fysisk leveranse av råvarer ved å handle spot- og terminmarkedene for råvarer.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Både nybegynnere som vil lære det grunnleggende og erfarne tradere som ønsker å diskutere avkastningen på de viktigste råvaremarkedene holdes oppdatert av våre analytikere. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender i råvaremarkedet blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på markedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår i råvareverden. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få det levert direkte til din innboks.

Lær mer