CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av obligasjoner og renter

Handle CFDer på obligasjons- og rentemarkeder hos LCG. Invester i noen av de mest inflytelsesrike og likvide rentemarkeder og utnytt de lave marginkravene på BOBL, Schatz, Euribor, Gilt og US 10 år.

Live obligasjons- og pristicker

Se våre obligasjons- og rentespreads og spesifikasjoner

Hva er obligasjoner og renter?

Markedene for obligasjoner og renteterminkontrakter er trolig de har størst innvirkning på verdensøkonomien, noe som gjør at de, sammen med valutamarkedene, er det foretrukne markedet for makro-tradere. Både rente- og obligasjonsmarkedene har omfattende innvirkning på valutakursene og på økonomiens evne til å skaffe finansiering. Hos LCG tilbyr vi, i tillegg til amerikanske 10- og 30-års obligasjoner, handel på tyske Bunds, britiske Gilts, Euriborrenter, korte Sterlingrenter og sveitsiste Euroswiss-kontrakter.

Obligasjonsmarkedet og trading av renteterminer er ideelt for de som ønsker en enkel måte å øke renteavkastningen på sin portefølje.

Innvirkning på verdensøkonomien
Innvirkning på verdensøkonomien
Foretrukket av makro-tradere
Foretrukket av makro-tradere
Stor påvirkning på valutakursene
Stor påvirkning på valutakursene
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle obligasjoner og renter hos LCG

Flere markeder er tilgjengelige

Hos LCG har vi et stort utvalg obligasjons- og rentemarkeder å handle i, bl.a. Euro bund, Euribor and Gilt Future med lave marginkrav.

Utnytt markedssvingninger

Bruk obligasjoner for å trade markedsrenter og inflasjonsforventninger hos en pålitelig megler med 20 års erfaring.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir obligasjonstradere muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

LCG Trader er blant de beste handelsplattformer for obligasjoner. Handle i obligasjonsmarkedet hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle i obligasjonsmarkedet med LCG

Garantert stop-loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte dine obligasjonshandler mot betydelige markedssvingninger.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din posisjon i obligasjonsmarkedet for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Trenger ikke å eie verdipapirer
Trenger ikke å eie verdipapirer

Ta en posisjon på om obligasjonsmarkedet vil stige eller falle uten å måtte eie noen obligasjoner.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Fra nybegynnere som ønsker å lære det grunnleggende, til erfarne tradere som ønsker å diskutere strategier for obligasjonstrading og handelssystemer for obligasjoner, så har våre eksperter noe for deg. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender i obligasjonsmarkedet blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på obligasjonene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og meninger på alt som pågår innenfor trading i obligasjonsmarkedet. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få de siste nyheter om obligasjons- og rentemarkedet levert direkte til din innboks.

Lær mer