CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.
CFD trading is high risk and may not be suitable for everyone. Losses can exceed your deposits.

Handle på de globale markeder med LCG

Registrer deg for å få en tradingkonto hos LCG og begynne å handle med en av de beste valutameglerne i dag.

7000+ instrumenter I 9 ulike aktivaklasser

Valuta Valuta

Handle contract-for-difference (CFDs) på over 60 valutapar med konkurransedyktige spreader på populære valutapar, slik som EUR/USD, GBP/USD og USD/JPY.

Lær mer
Indekser Indekser

LCG tilbyr et bredt utvalg populære aksjeindekser. Utnytt små marginer på indekser som UK100, Wall Street, Germany 40 og Japan 225.

Lær mer
Råvarer Råvarer

Utforske det brede utvalget med populære råvarer som bl.a. inkluderer edle metaller som gull og sølv, energi med US Crude og Brent olje, eller andre råvarer som kaffe og sukker.

Lær mer
Aksjer Aksjer

Ta posisjoner på over 3 500 aksjer i markedene i Storbritannia, USA og Europa. Handle med lave marginer på populære aksjer som Barclays, BP, Apple og Facebook.

Lær mer
Obligasjoner Obligasjoner

Velg dine posisjoner blant et bredt utvalg av obligasjoner og rentemarkeder. Start med å handle i noen av de mest likvide rentemarkeder i verden, som Euribor, Bund og Gilt.

Lær mer
Vanlige opsjoner Vanlige opsjoner

Handle vanlige opsjoner på UK100, Germany 40, EURUSD, GBPUSD, USDJPY og britiske, europeiske og amerikanske aksjer. Opsjoner kan brukes for å tjene penger under så godt som alle markedsforhold. Bullish, bearish eller sideveis markeder og markeder som går i intervaller.

Lær mer
Børsnoterte fond (ETFer) Børsnoterte fond (ETFer)

Diversifisere din portefølje med børshandlede fond (ETFer) gjennom en posisjon i contract-for-difference. Kjøp og selg over 500 ETFer enkelt, med lave marginkrav og konkurransedyktige spreader.

Lær mer
Metall spot Metall spot

Handel med edle metaller er en populær form for trading. Diversifisere din portefølje ved å ta en long- eller shortposisjon på gull spot og sølv.

Lær mer

Hvorfor handle med LCG

Handle med en megler med tillit

Våre kunder handler med tillit og tiltro vel vitende om at deres midler er sikre i banker i øverste nivå. LCG er også regulert i London.

7000+ instrumenter i 9 ulike aktivaklasser

Med LCG kan du handle tusener av globale markeder i 9 ulike aktivaklasser, blant annet valuta, indekser, aksjer, råvarer, metaller, obligasjoner, opsjoner og ETFer.

Handelsplattformer i verdensklasse - LCG Trader & MT4

Uansett om du er en seriøs valutatrader som krever profesjonell ytelse og fleksibilitet, eller en investor som trenger tilgang når du er på farten, har vi den rette plattformen for deg.

24-Timers kundestøtte

Vår profesjonelle flerspråklige kundebetjening er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg og kan kontaktes 24 timer om dagen, søndag til fredag over telefon, epost eller chat.

LCG er offentlig notert i London

En fantastisk handelsopplevelse tilgjengelig på alle enhetene dine

Ekspertkunnskap

Se LCG-serien av handelsvideoer fra nybegynner og til avansert, som tar for seg alt fra grunnleggende konsepter til utvikling av handelsstrategier.

Hold deg oppdatert med lettoppfattelig, skriftlig analyse av de siste bedrifts- og makroøkonomiske nyhetene som styrer det finansielle markedet.

Se disse enkle videoguidene for å bli bedre kjent med LCG Trader og Metatrader 4-plattformene.