Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.
CFD-handel innebär hög risk och är kanske inte lämpligt för alla. Förluster kan överstiga dina insättningar.

Handla på världsmarknaderna med LCG

Ansök om ett rading konto med LCG och börja handla med en av de bästa forex mäklarna idag.

Över 7000 instrument I 9 värdepappersklasser

Valuta Valuta

Köp och sälj derivat (CFD) i över 60 valutapar med konkurrenskraftiga spreads på populära valutapar, såsom EUR/USD, GBP/USD och USD/JPY.

Lär dig mer
Index Index

LCG erbjuder ett omfattande utbud av populära aktieindex. Upplev tajta spreads på index, såsom UK 100, Wall Street, Germany 40 och Japan 225.

Lär dig mer
Råvaror Råvaror

Utforska en mångfald bland populära råvaror, såsom metaller som guld och silver, energi såsom amerikansk råolja och Brent, eller livsmedelsråvaror inkluderat kaffe och socker.

Lär dig mer
Aktier Aktier

Gör placeringar på över 3 500 aktier på de brittiska, amerikanska och europeiska marknaderna. Handla med låga marginaler på populära aktier, såsom Barclays, BP, Apple och Facebook.

Lär dig mer
Obligationer Obligationer

Gör placeringar på en stor mängd obligationer och på räntemarknaderna. Börja handla på några av de mest likvida räntemarknaderna i världen, såsom Euribor, Bund och Gilt.

Lär dig mer
Vaniljoptioner Vaniljoptioner

Handla med vaniljoptioner på UK 100, Germany 40, EUR, USD, GBP USD, USDJPY liksom brittiska, europeiska och amerikanska aktier. Optioner kan användas för att nytnyttja marknadsförändringar. Hausse, baisse och även sidleds eller intervall

Lär dig mer
Börshandlade fonder (ETF) Börshandlade fonder (ETF)

Diversifiera din portfölj med börshandlade fonder (ETF) via kontrakt för mellanskillnadsinsatser. Köp och sälj enkelt över 500 ETF:er med låga marginalkrav och konkurrenskraftiga spreads.

Lär dig mer
Spot-metaller Spot-metaller

Handel med ädelmetaller är populärt. Sprid ut din portfölj genom att handla med långa eller korta placeringar på spotguld- och silver.

Lär dig mer

Varför handla med LCG

Handla med en pålitlig mäklare

Våra kunder handlar med förtroende och säkerhet med vetskapen om att deras medel hanteras säkert på tier 1-banker. LCG är även reglerade i London.

Över 7000 instrument i 9 värdepappersklasser

Med LCG kan du handla på tusentals globala marknader i 9 värdepappersklasser, inkluderat valutahandel, index, aktier, råvaror, spot-metaller, optioner, vaniljoptioner, ETF:er.

Handelsplattformar i världsklass - LCG Trader & MT4

Oavsett om du är en seriös valutahandlare som kräver professionell prestanda och flexibilitet, eller en investerare som behöver åtkomst överallt, har vi rätt plattform för dig.

Kundsupport dygnet runt

Vårt professionella flerspråkiga kundserviceteam finns alltid tillgängligt och kan kontaktas 24 timmar per dygn, söndag till fredag, via telefon, e-post eller live-chatt.

LCG är börsnoterat i London

En överlägsen upplevelse oavsett när, var och hur du vill handla

Expertkunskap

Avancerade trading videor. Allt från nybörjargrunden uppåt. Strategier. Utveckling. Och begrepp.

Det som driver finansmarknaden. Företag. Nyheter. Makroekonomi. Rädsla och girighet. Snabbsmält tankeväckande analys.

Videoguider. Uppdatering. Effektivt. Kom igång. LCG Trader och MT4. Tilläggsprogram. Prisbelönt.