Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med optioner

Handla med vanilla-optioner på en mängd globala valutor, index och aktier. Utnyttja fluktuationen på marknaderna och gardera din risk med optioner på instrument såsom UK 100 (FTSE) och EURUSD.

Priser i realtid

Se spreads och specifikationer

Vad är optioner?

Optionshandel är ett kraftfullt verktyg att öveväga ha med i din handelsstrategi. Optioner är extremt mångsidiga och traders använder dem för att utnyttja olika marknadsförhållanden. Optioner erbjuder möjligheten att reducera risker, handla riktat (bull eller bear), statiskt, intervallbundet och sidleds, liksom handla ombytligt.

Vanliga exempel på optionshandel är straddles, strangles, call spreads och ratio call spreads. Det finns även möjligheten att designa din egen.

Mycket mångsidiga tillgångar
Mycket mångsidiga tillgångar
Används för att säkra mot andra positioner
Används för att säkra mot andra positioner
Brett utbud av optionsstrategier
Brett utbud av optionsstrategier
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med vanilj-optioner hos LCG

Använd vanilj-optioner för att skydda dina affärer

Handel med vanilj-optioner låter dig säkra underliggande marknadspositioner och minimera risker.

Utyttja marknadsfluktuationerna

Mildra riskerna kopplade till dina affärer genom att tillämpa olika optionsstrategier, såsom kalenderspreads och straddles.

Oändliga marknadsmöjligheter

Med vanilj-optioner tillgängliga inom olika tillgångsklasser, såsom de brittiska, amerikanska och EU-kapitalmarknaderna, finns en uppsjö av handelsmöjligheter.

Avancerad LCG Trader-plattform

Utnyttja optionshandeln var du är befinner dig och på valfri enhet med vår professionella onlinehandelsplattform.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom hur man handlar med optioner, vad optioner är, till den erfarna tradern som vill diskuera mer djupgående optionshandelsstrategier. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste marknadstrenderna diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i optionshandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna levererade till din inkorg.

Lär dig mer