Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handelsplattformar

Oavsett om du är en krävande handlare som behöver prestandan och flexibiliteten hos en professionell handelsmiljö, eller en investerare som behöver åtkomst på språng, har vi rätt plattform för dig.

CFD-handel innebär hög risk och är kanske inte lämpligt för alla. Förluster kan överstiga dina insättningar.

LCG Trader

Vår LCG Trader-plattform erbjuder en snabb, pålitlig handelsupplevelse och ett diagrampaket i världsklass.

Vår innovativa multi-asset handelsplattform LCG Trader erbjuder en snabb, tillförlitlig handelsupplevelse och diagrampaket i världsklass. LCG Trader ger tillgång till ett omfattande utbud av marknadsdata, diagram, nyheter och analys för att hjälpa till att planera dina strategier. LCG Trader finns för dator, surfplatt och mobil, så att du kan handla på språng, när och var du vill.

Ställ in prisvarningar & aviseringar
Avancerat handelsskydd
Dubbla eller backa positioner
Handel med ett klick direkt från diagram
70 tekniska indikatorer
Fullt anpassningsbar plattform
CFD-handel innebär hög risk och är kanske inte lämpligt för alla. Förluster kan överstiga dina insättningar.

Meta Trader 4

Kunder kan också handla på den populära forex-handelsplattformen MetaTrader 4 (MT4). Plattformen finns på 39 språk och erbjuder gratis signaler, automatiserad handel och ett avancerat diagrampaket med ett antal handelsverktyg, tekniska indikatorer och diagramobjekt. Plattformen erbjuder gott om möjligheter till handlare på alla nivåer, liksom mobila handelsappar.

Automatiserad handel via expert advisors
Stop loss-verktyg
Högerklicksfunktionalitet
Handel med ett klick direkt från diagram
Avancerade diagramfunktioner
Ställ in prisvarningar & aviseringar