CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Platform dagangan Forex

Sama ada anda adalah pedagang yang memerlukan fleksibiliti persekitaran perdagangan profesional, atau pelabur yang memerlukan akses di mana sahaja, kami membawakan platform yang tepat untuk anda.

CFD trading is high risk and may not be suitable for everyone. Losses can exceed your deposits.

LCG Trader

Platform LCG Trader kami menawarkan, pengalaman perdagangan yang dipercayai serta pakej pencartaan bertaraf dunia.

Pelbagai aset platform perdagangan inovatif LCG Trader kami, menawarkan, pengalaman perdagangan yang dipercayai serta pakej pencartaan bertaraf dunia. LCG Trader menyediakan akses kepada pelbagai jenis data pasaran, carta, berita dan analisis untuk membantu merancang strategi anda. LCG Trader boleh didapati pada desktop, tablet dan mudah alih, yang membolehkan anda berdagang di mana sahaja, pada bila-bila masa yang anda mahu.

Tetapan pengawasan
& pemberitahuan harga
Perlindungan
perdagangan terkini
Kedudukan berganda
atau bertentangan
Urus niaga one-click
terus dari carta
70 penunjuk
teknikal terbaik
Platform tersuai
sepenuhnya
CFD trading is high risk and may not be suitable for everyone. Losses can exceed your deposits.

Meta Trader 4

Klien juga boleh berdagang pada platform dagangan FX yang popular, MetaTrader 4 (MT4). Platform ini boleh didapati dalam 39 bahasa dan menawarkan isyarat percuma, dagangan berautomasi dan pakej pencartaan terkini dengan pelbagai alat perdagangan, penunjuk teknikal dan objek grafik. Platform ini menawarkan pelbagai peluang kepada pedagang di semua peringkat kemahiran, serta aplikasi dagangan mudah alih.

Perdagangan automatik
melalui expert advisor
Alat stop loss
Fungsi
right-click
Dagangan one-click
secara langsung dari carta
Ciri-ciri
pencartaan terkini
Penetapan pengawasan
& pemberitahuan harga