Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Analys & utbildning

Vårt breda utbud av utbildnings- och handelsresurser ger dig analys på hög nivå, nyheter samt djupgående marknadsrapporter

Ekonomisk kalender
Få reda på alla viktiga kommande ekonomiska händelser för att hjälpa dig att planera din handelsvecka med vår online FX-kalender.
Teknisk analys
Använd flera dagliga rapporter och handelsidéer från Trading Central, en ledande leverantör av teknisk analys.
Marknadsrapporter
Håll dig uppdaterad med genomtänkt och lättsmält skriftlig analys av alla de senaste företags- och makroekonomiska nyheterna på finansiella marknader.
Analysvideor
Titta på de senaste informativa videofilmerna som analyserar aktier, index, forex och råvarumarknader, producerade av vår forskargrupp.
Handelsvideor
Titta på LCG-serien av handelsvideor för nybörjare och avancerade handlare för att gå från grundläggande begrepp till att utveckla handelsstrategier.
Ordlista
Bekanta dig med all handelslingo med vår A-Ö för valutahandelstermer och slang.
Webinars
Delta vid ett av våra regelbundna handels-webinars för att lära av våra branschexperter och chatta med andra handlare från ditt eget hem.
Trading Guider
Utveckla din kunskap om finansmarknaderna och bli en bättre trader med våra omfattande marknadsguider.