CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av indekser

Handle CFDer med LCG på noen av verdens mest populære indekser, spot eller futures. Utnytt små spreader og lave marginkrav på de fremste indeksene som blant annet UK 100 (FTSE), Wall Street (DJI) og Germany 30 (DAX).

Live indeks pristicker

Se våre indeksspreads og spesifikasjoner

Hva er indekser?

LCG tilbyr muligheten til å handle på verdens mest fulgte indekser fra en konto. Handling av indekser er ideelt for de som vil handle de brede segmenter i markedet, i motsetning til enkeltselskapers aksjer. En indeks er en samling aksjer som gjenspeiler en bestemt bransje eller sektor av markedet. FTSE100 er, for eksempel, en indeks som består av de 100 selskapene som er notert på London Stock Exchange og som har størst markedsverdi. Investorer vil ofte se på om markedet har hatt en god eller dårlig dag med grunnlag i om indeksen har steget eller falt.

Representerer en bransje eller en sektor
Representerer en bransje eller en sektor
Måler markedsavkastningen
Måler markedsavkastningen
Ideell for å handle brede markedssegmenter
Ideell for å handle brede markedssegmenter
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle indekser med LCG

Handle de fremste aksjene sammen

Å handle indekser betyr at man handler aksjer i mange av de mest kjente selskapene på aksjemarkedet på samme tid, i stedet for å plukke ut noen få enkeltaksjer.

Få fordelen av små spreader

LCGs konkurransedyktige prising, med spreader på så lite som 0,7 på US 500 og 1,8 pkt på Wall Street, lar deg utnytte flere markedsmuligheter med indekser.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir tradere av indekser muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

Handle indekser hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle CFDer på indekser med LCG

Garantert stop-loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte dine indekshandler mot betydelige markedssvingninger.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din indeksposisjon for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Trenger ikke å eie aksjer
Trenger ikke å eie aksjer

Ta en posisjon på om indeksen vil stige eller falle uten å måtte eie noen aksjer.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Både nybegynnere som vil lære det grunnleggende og erfarne tradere som ønsker å diskutere avkastningen på viktige indekser, som FTSE-indeksene, holdes oppdatert av våre analytikere. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste indekstrender blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på markedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår innenfor indekser. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få det levert direkte til din innboks.

Lær mer