Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Handel med index

Handla derivat på några av världens mest populära spot- och terminsindex med LCG. Utnyttja tajta spreads och låga marginalkrav på stora index såsom UK 100 (FTSE), Wall Street (DJI) och Germany 30 (DAX).

Priser i realtid för index

Se våra spreads och specifikationer för index

Vad är index?

LCG erbjuder möjligheten att handla på världens mest följda index på ett konto. Index-trading är perfekt för de som vill göra affärer på breda marknadssegment i stället för individuella företagsaktier. Ett index är en samling aktier som representerar en viss bransch eller marknadssektor. FTSE100, till exempel, är ett aktiendex med de 100 toppföretagen med högst börsindex listade på Londonbörsen. Investerare mäter ofta huruvida marknaden har en bra eller dålig dag, baserat på om index ökat eller minskat.

Represestation av en bransch eller sektor
Represestation av en bransch eller sektor
Mätning av marknadsutveckling
Mätning av marknadsutveckling
Idealiskt för handel inom bredare segment
Idealiskt för handel inom bredare segment
Tillgänglig för alla traders
Tillgänglig för alla traders

Varför handla med index hos LCG

Handla de största aktierna tillsammans

Index-trading innebär handel med många av de mest kända företaget på aktiemarknaden samtidigt, istället för att välja några individuella aktier.

Avkastning på låga spreads

LCG:s konkurrenskraftiga prissättning med spreads så låga som 0.7 på US 500 och 1.8pt på Wall Street, låter dig dra fördel av fler möjligheter på index.

Använd hävstång för att handla

Handel med hävstång innebär att inte så mycket kapital behövs för att handla. Detta ger index-traders möjligheten att öka placeringsstorleken, och förstärka potentiella vinster eller förluster.

Avancerad LCG Trader-plattform

Handla med index var du än är och på vilken enhet som helst med vår professionella onlinehandelsplattform.

Fler fördelar med att handla med indexderivat med LCG

Garanterad stop-loss
Garanterad stop-loss

Med en garanterad stop-loss-order kan du skydda dina index-affärer mot kraftiga marknadsfluktuationer.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell positionsavslut
Partiell positionsavslut

Avsluta en viss procent av din inexposition för att garantera en avkastning medan du lämnar återstående del öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Inget behov av att äga aktier
Inget behov av att äga aktier

Gör en placering på huvudida index kommer att gå upp eller ner utan att äga några företagsaktier.

En otrolig handelsupplevelse på alla dina enheter

Analys och utbildning

Vårt team med experter har utvecklat fördjupade analyser och utbildningsmaterial för traders på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom vad index är, till erfarna handlare som vill diskutera utvecklingen på stora index, såsom FTSE-index. Våra analytiker ger dig allt. Vårt team erbjuder veckovisa ekonomiska analyser där de senaste trenderna för aktiemarknadsindex diskuteras.

Oavsett om det är viktiga nyheter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmänna marknadsdiskussioner, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter om allt som händer i indextradingvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos marknadskommentarer eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få det levererat till din inkorg.

Lär dig mer