CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

LCG

Med over 20 års erfaring i handelsbransjen, er LCG (LCG) en ledende leverandør av online handelstjenester. Vi er dedikert til å tilby konkurransedyktige priser, avansert teknologi og profesjonell service for alle typer traders.

Vi tror at vår fortsatte suksess drives av fire viktige elementer.

Hvorfor LCG?
LCG har bygget sin virksomhet og omdømme på å levere produkter med stor verdi og på å levere pålitelig og robust service til sine kunder. Dette innebærer at vi kan tilby markedsledende verdi samtidig som vi tilbyr dedikerte ressurser for å sikre at våre kunder får den aller beste servicen.
Investorrelasjoner
LCG har etablert seg som en spesialist på å levere omfattende finansielle handelsplattformer, førsteklasses kundeservice og evnen til å bevare troverdigheten til våre partners merkevare sammen med en betydelig inntekstforbedring.
Mediesenter
Les de siste nyhetene, artiklene og pressemeldingene eller utforsk våre arkiver for historier fra tidligere år.
Priser
Vi lar utmerkelsene våre snakke for seg selv. Vi har vunnet en rekke priser for innovasjon, teknologi og service. LCG er rangert som en av de største spread-betting og CFD-leverandørene globalt.
Kontakt oss
LCG er kjent for god kundeservice; vi gir alltid tilbakemelding på forespørsler fra kunder og samarbeidspartnere. Du kan kontakte oss via telefon, e-post eller livechat. Vårt profesjonelle supportteam er her for å hjelpe deg.