CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

LCG

Dengan lebih 20 tahun pengalaman dalam industri perdagangan, LCG (LCG) merupakan pembekal terkemuka untuk perkhidmatan dagangan atas talian. Kami komited dalam menyediakan harga yang kompetitif, teknologi canggih serta perkhidmatan profesional untuk semua pedagang.

Kami percaya bahawa kejayaan berterusan kami didorong oleh empat aspek utama yang saling berkait rapat.

Kenapa LCG
LCG membina perniagaan dan reputasinya melalui penyediaan produk dan perkhidmatan terbaik kepada klien. Kami menawarkan nilai pasaran terkemuka di samping menyediakan sumber untuk memastikan klien menerima perkhidmatan yang cemerlang.
Perhubungan Pelabur
LCG mengukuhkan kedudukannya sebagai penyedia platform dagangan kewangan yang komprehensif, perkhidmatan pelanggan kelas pertama dan keupayaan untuk mengekalkan kredibiliti jenama rakan kongsi serta memudahkan peningkatan perolehan yang kukuh untuk rakan kongsi kami.
Pusat Media
Baca berita, artikel, dan siaran akhbar terkini atau terokai arkib kami untuk cerita dari tahun-tahun sebelumnya.
Anugerah
Pencapaian kami menerangkan segala-galanya. Kami telah memenangi pelbagai anugerah dari segi inovasi, teknologi dan perkhidmatan. LCG memenangi tempat pertama dalam pertaruhan spread dan pembekal CFD terbesar di peringkat global.
Hubungi Kami
LCG memegang reputasi berdasarkan perkhidmatan pelanggan yang mesra; kami bukan sahaja mendengar pandangan pelanggan dan rakan kongsi perniagaan, kami juga bertindak atas maklum balas mereka. Anda boleh menghubungi kami menerusi telefon, e-mel atau live chat, pasukan sokongan profesional kami sedia untuk membantu anda.