Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.
Handel med derivat innebär höga risker och kanske inte passar alla.
Ansök om ett konto
 •    
  Hur ansöker jag om ett konto?

  Du kan ansöka om ett LCG-konto genom att söka direkt via vår webbplats här, det tar inte mer än 3 minuter. Du hittar också en "Öppna konto nu"-knapp längst upp på de flesta sidorna på vår webbplats.

  Som en del av våra säkerhetsprocedurer kommer vi att köra en onlinekontroll av din identitet och adress. Detta påverkar inte ditt kreditbetyg.

 •    
  Vilka typer av konton är tillgängliga?

  Vi erbjuder insättningskonton, så snart du har gjort din första insättning kan du börja handla. Om du vill skapa ett företags-, gemensamt eller utländsk valutakonto, kontakta vårt säljteam på Sales.int@lcg.com

 •    
  Kan jag utse någon att handla på mitt konto för mig?

  Ja - du kan utse en familjemedlem, affärspartner eller vän genom att fylla i en fullmaktsblankett.

  Fullmakten låter den person du har utsett handla på ditt konto, men de kan inte ta ut eller sätta in pengar. Vänligen kontakta vårt Trading Services-team om du vill lägga till fullmakt.

 •    
  Vilka är era lägsta systemkrav?

  Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7

  2 .0 GHz eller snabbare CPU

  512 MB RAM (1GB rekommenderas)

  Skärmupplösning 1024x768 eller högre

  Modem/anslutningshastighet 36,6 Kbps eller snabbare

  Google Chrome/Internet Explorer version 7.0 / Mozilla FireFox 2.0 eller senare (Vi rekommenderar Chrome för bästa handelsupplevelse)

FINANSIERING AV DITT KONTO
 •    
  Hur mycket behöver jag sätta in?

  Det finns inget minimibelopp som krävs för att börja handla. Allt du behöver göra är att finansiera ditt konto med tillräckligt för att täcka marginalkravet för den handel du vill öppna.

  För att beräkna den marginal du behöver, var god kolla våra marknadsinformationssidor för minimikravet för den marknad du vill handla.

  Observera att det är kundens ansvar att säkerställa att de har tillräcklig marginal för att behålla sina öppna positioner, och att göra ytterligare insättningar vid behov.

 •    
  Hur sätter jag in pengar?

  Vi erbjuder en mängd olika snabba, säkra betalningsmetoder, inklusive betal-/kreditkort, banköverföring och onlinebetalningstjänsterna Skrill och Neteller. Se nedan för mer info.

  Financial Conduct Authoritys förordningar hindrar oss från att acceptera pengar från någon annan källa än dina egna pengar.

  Insättning av pengar med betal-/kreditkort:

  Du kan göra snabba och säkra insättningar genom att logga in på My LCG kontohanteringsportal och finansiera ditt konto. Det tillkommer en avgift på 2% för betalningar med kreditkort.

  Vi tar emot alla större betalkort och kreditkort. Vi tar inte emot American Express och vissa internationella Visa Electron-kort.

  Som kreditkortskund bör du vara medveten om förändringar i hur vissa kreditkortsföretag tar betalt för online-handelstransaktioner. Dessa transaktioner, som tidigare behandlats på samma sätt som alla andra inköp, kommer att behandlas som kontantförskott från vissa kreditkortsföretag. Kontantförskott är vanligtvis föremål för en högre räntesats än vanliga transaktioner, så du bör noggrant kontrollera villkoren för ditt kort.

  Registrera dina kortuppgifter:

  Om du anger dina kortuppgifter för första gången måste du göra en minsta betalning till ditt konto.

  När du har registrerat ditt kort en gång behöver du inte registrera samma kort på nytt om ditt kort inte löper ut eller om det är inaktivt i över 12 månader.

 •    
  Är mina kortbetalningar säkra och trygga?

  Förutom avancerad digital krypteringsteknik har vi ytterligare förbättrat säkerheten för våra kortbetalningsprocesser i enlighet med de högsta branschstandarderna.

  Vi arbetar med Verifierad by Visa & MasterCard® SecureCode™ för vissa korttyper. Dessa system, gemensamt kända som 3D Secure, är utformade för att förbättra sättet som dina kortbetalningar autentiseras och avsevärt minska sannolikheten för kortbedrägerier.

  Om du har anmält dig till den här tjänsten hos din bank, kommer du att bli ombedd att verifiera ditt kort när du gör betalningar.

 •    
  Hur tar jag ut pengar?

  Om du vill begära ett uttag från ditt konto, fyll i formuläret för onlineförfrågan i ditt My LCG-område. Att fylla i detta formulär online kommer se till att ditt utbetalningsbelopp debiteras automatiskt från ditt handelskontosaldo.

  Du kan också begära uttag på den mobiloptimerade webbsidan för My LCG.

  Om du inte kan komma åt MyLCG kan du begära uttag genom att ringa vårt Trading Services-team, men det begärda utbetalningsbeloppet debiteras inte automatiskt från ditt handelskontosaldo.

  Vi genomför utbetalningar så fort som möjligt och normalt samma arbetsdag. När pengarna lämnar ditt konto kan det ta upp till 3–5 arbetsdagar innan de syns på ditt bankkonto.

  Observera: Det är möjligt att vi kan kräva bevis på din bankkontoinformation för att fastställa att kontot är i ditt namn. Detta bör vara i form av ett kontoutdrag i original daterat under de senaste tre månaderna. Utdragen ska innehålla ditt namn, kontonummer och, för internationella kunder, en IBAN- eller Swift-kod.

  Tidslinje för kunders uttag:

  Begäran före 13:00 GMT

  Observera att på grund av transaktionskostnader förbehåller LCG sig rätten att vägra återbetalning under 50,00£ (eller motsvarande valutabelopp) om du inte stänger ditt konto. Tänk på detta när du begär en återbetalning.

HANTERING AV DITT KONTO
 •    
  Var kan jag se min tidigare handel?

  Du kan se information om de affärer du har gjort genom att klicka på fliken "Historik" som finns längst ned till höger på LCG Trader-plattformen.

 •    
  Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter?

  Om du flyttar eller byter mobilnummer ber vi dig att logga in på din My LCG-portal och uppdatera dina uppgifter under avsnittet "Mina inställningar".

  Det är viktigt för oss att ha all din aktuella kontaktinformation så att vi kan kontakta dig angående ditt konto.

 •    
  Hjälp - Jag har tappat bort mitt lösenord

  Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord, ring oss på +44 (0) 20 7456 7020 så gör vi en säkerhetskontroll för att bekräfta din identitet innan du ändrar dina kontouppgifter. Vi kan inte skicka lösenord via e-post av säkerhetsskäl.

 •    
  Var kan jag se mina kontouppgifter?

  Du kan se fullständig kontohistorik, inklusive onlinebetalningar, saldon och konton när du är inloggad.

HANDEL
 •    
  Hur genomför jag handel?

  Vi erbjuder en mängd olika produkter att handla på mellan 21:00 på söndag till 22:15 på fredag (brittisk tid). Du kan göra dina affärer direkt på plattformen, via mobilappar eller via telefon med vårt handelsteam. För att se en djupgående guide om hur du använder vår handelsprogramvara, besök vår Plattformsguidesida nu.

  Om du vill handla per telefon, eller om du har några problem eller frågor, vänligen kontakta oss

 •    
  Kan jag handla utomlands?

  Ja, eftersom LCG-handelsprogrammet är webbaserat kan du handla från var som helst i världen. Kom ihåg att när du öppnade ditt konto bekräftade du att du inte skulle genomföra någon handel från USA. Vid handel från andra jurisdiktioner, var vänlig notera att lokala lagar kan gälla. Från alla system var som helst som har tillgång till internet, använd bara ditt användarnamn och lösenord för att logga in på handelsplattformen och börja handla.

 •    
  Vilka produkter erbjuder ni?

  Hos LCG kan du handla på ett brett urval på över 7 000 finansiella marknader, med branschledande spreads på forex, index, aktier och råvaror.

 •    
  Hur mycket marginal behöver jag för min handel?

  Marginaler för olika marknader visas på vår hemsida på sidorna Marknadsinformation eller under marknadsinformationen för varje produkt på handelskvittot med LCG Trader-handelsplattformen.

  Vänligen kontakta handelsdisken för hjälp med eventuella beräkningar.

  Stop Out kan aktiveras för att stänga vissa/alla öppna positioner om marknaden rör sig tillräckligt mycket mot dig så att ditt totala eget kapital blir mindre än det totala marginalkravet för att behålla dessa positioner. Om Stop Out är aktiveras kommer vi att sträva efter att stänga positionen som utnyttjar den högsta marginalen först till nästa tillgängliga pris. I det fall där handel inte är tillgänglig på den marknaden, det vill säga under en stängningsperiod, kommer handelsplattformen att försöka stänga position med näst störst marginal, och så vidare tills det finns tillräckligt med eget kapital för att täcka marginalkravet. Se LCG:s fullständiga full Villkor för mer information.

 •    
  Kan jag använda garanterade stopp?

  På marknader där den är tillgänglig kan du välja absolut riskskydd som ger ett garanterat stopp för din handel. Med denna speciella typ av stopporder kan du handla säkert med vetskap om att du, om du skulle ha ett marknadsglapp vid din stoppnivå, kommer att stoppas på exakt den nivå du begärde, och du kommer inte att bli utsatt för någon slippage.

  För att använda detta garanterade riskskydd väljer du helt enkelt "Garanterat stopp" på biljettkupongen när du öppnar din position. Det förekommer en premie för att använda ett garanterad stopp, som debiteras som extra spread när du öppnar din position. Detta beräknas som en multiplikation av din handelsstorlek. Till exempel är den garanterade stoppavgiften för UK 100 Rolling Daily 2, så om du väljer ett garanterat stopp för en 1£/punkt-position skulle du debiteras 2£.

  Denna engångspremie debiteras när du öppnar din position, eller om du väljer ett garanterad stopp för en ny order, i vilket fall det garanterade stoppet bara träder i kraft och din premie endast debiteras om och när din nya order fylls. Det finns också ett minsta avstånd där du kan placera ditt garanterade stopp, vilket i allmänhet är större än minsta avstånd för ett regelbundet stopp.

  Observera att om du stänger din position innan ditt garanterade stopp lösts ut kommer din premie inte att återbetalas. Du kan inte heller välja eller ändra ett garanterat stopp när marknaden är stängd. För fullständiga detaljer om de garanterade stoppavgifterna och minsta avstånd för alla våra marknader, se våra marknadsinformationssidor eller marknadsinformationen som bifogas på handelskvittot på LCG Trader-plattformen.

 •    
  Vad är kontraktstorlekarna?

  Information om kontraktsstorlekar finns i våra kontraktspecifikationer på relevant Marknadsinformation -sida på webbplatsen eller genom klicka på informationssymbolen på handelskvittot i LCG Trader.

 •    
  Hur stänger jag min handel?

  Handel kan stängas online via fliken Positioner på ditt LCG Trader-konto. För att stänga handel, klicka på knappen Stäng längst till höger om posten för handeln det gäller. Om du vill ha mer information om hur du stänger handeln, se våra Handelsplattformguider

  Om du inte kan stänga en position via onlineplattformen eller mobilappen kan du stänga en handel via telefon genom att ringa vårt handelsteam på +44 (0)207 456 7010 

  Du kan delvis stänga en handel genom att dubbelklicka på en handel på fliken Positioner. På den biljett som öppnas ändrar du storleken till storleken på handeln du vill ska fortsätta vara öppen och klickar på Ändra.

 •    
  Hur fungerar P/L för mitt konto om mitt konto är USD-baserat och jag handlar ett valutapar som inte är baserad på USD, t.ex. EUR/JPY?

  Din P/L kommer att beräknas av rörelsen i motvaluta; i det här fallet kommer JPY vara värdet som kommer konverteras till USD till den nuvarande kursen på USD/JPY.

 •    
  Hur påverkas min position vid utgången av det underliggande terminskontraktet?

  Om du väljer att köra rollover på kvartals- eller månadsavtal måste du kontakta oss strax före utgångsdatum för att lämna en rollover-instruktion. Vi kommer att stänga befintlig handel till vårt köppris och öppna en ny position i nästa kontrakt till motsvarande mittpris. Det innebär att du betalar spread på endast ett ben av handeln.

  Observera att genom att utföra överföring av kvartals- eller månadsavtal avslutas den befintliga handeln, vilket realiserar eventuella vinster eller förluster och en ny position öppnas senare. Stopp- eller limitorder på den nya handeln kan behöva justeras för att ta hänsyn till eventuell prisskillnad mellan de två kontrakten.

 •    
  Hur påverkas mitt konto om jag håll en position över natten?

  Våra spotkontrakt ger en kostnadseffektiv lösning för kort till medellång handel. Dessa kontrakt löper inte ut i slutet av dagen utan ”rullas” automatiskt över till nästa handelsdag. Eventuella motsvarande order rullas automatiskt över automatiskt. En ränta för finansiering över natten debiteras dagligen för att återspegla räntekostnaden för att hålla din position. Justeringen tillämpas kl. 22.00 brittisk tid.

  Rullande dagliga kontrakt finns på en rad marknader och kombinerar de snäva spreads som finns tillgängliga på kort sikt med flexibiliteten i ett längre kontrakt. Eftersom övergången sker automatiskt behöver du inte oroa dig för att dina positioner löper ut i slutet av dagen.

  Den dagliga finansieringsräntan, ibland hänvisad till som rollover-avgift eller "swaps", varierar mellan olika produkter. Index och aktiemarknader kommer att använda en underliggande marknadsfinansieringsränta, till exempel Libor i Storbritannien, plus en avgift på 2,5% (årsbasis).

  Finansiering över natten för valutapositioner fungerar något annorlunda, eftersom tillämplig räntesats beräknas utifrån skillnaden mellan de två basräntorna för de berörda underliggande valutorna plus en avgift på 1%. Om räntan på den valuta du köpte är högre än räntan på den valuta du sålde, beaktas den positiva skillnaden. Om räntan på den valuta du köpte är lägre än räntan på den valuta du sålde, betalar du finansiering.

  Det är möjligt att få en kredit när finansiering över natten tillämpas, vilket beror på räntorna på de berörda marknaderna.

  Finansiering för att hålla en position över helgen debiteras på olika dagar beroende på avgörandet av handeln på den underliggande marknaden. På marknadsinformationen kallas detta "3-dagars swaps". Vänligen kontakta vår handelsdisk för mer information.

 •    
  När upphör min position?

  Din handel på ett visst terminskontrakt är aktivt fram till vår utgångstid för marknaden, enligt vad som anges i våra Marknadsinformation-tabeller eller marknadsinformationen för den marknaden på handelsplattformen. Om din position är öppen vid denna tidpunkt kommer den att stängas automatiskt och vinsten eller förlusten realiseras enligt vår uppgörelseinformation för den marknaden. 

  Många av våra marknader erbjuds på Spot-kontrakt. Det innebär att din position inte löper ut vid slutet av dagen utan automatiskt ”rullas över” till nästa handelsdag tillsammans med eventuella kopplade order. En justering för finansiering över natten, vilket kan vara en debet eller en kredit, tillämpas vid midnatt brittisk tid för alla rullande dagliga positioner.