CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 71% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Trading av spotmetaller

Handle CFDer på et utvalg av edle metaller som bl.a. gull og sølv. Spekuler i spotmarkedet for metaller eller sikring mot inflasjon, samtidig som du drar fordel av en likviditet i fremste rekke og spreader som er så små som 0,3 på gullspot.

Live spotmetaller pristicker

Se våre spotmetallspreads og spesifikasjoner

Hva er spotmetaller?

De naturlige egenskapene til edle metaller gir dem en høy fundamental verdi og hjalp til å gjøre dem til en av de aller første former for valuta. Handel med spotmetaller, slik som gull eller sølv, er attraktivt for tradere på grunn av den høye likviditeten. Som i valutamarkedet kan politiske og økonomiske hendelser få en betydelig innvirkning på prisene på edle metaller og kan medføre at kursene svinger. I perioder med usikkerhet i markedet vil folk ofte søke sikkerhet i edle metaller, og gull sees på som en utmerket sikring mot inflasjon.

Blant de eldste pengene
Blant de eldste pengene
Gull er et populært for å søke trygghet
Gull er et populært for å søke trygghet
Høy likviditet i markedet
Høy likviditet i markedet
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle spotmetaller hos LCG

Handle rullende kontrakter

Med rullende (eller kontinuerlige) kontrakter er det ingen begrensinger på varigheten til posisjoner.

Fordeler med små spreader

LCGs konkurransedyktige prising med spreader ned mot 0,3 på gull, lar deg utnytte flere av mulighetene i markedet for spotmetaller.

Bruk giring når du handler

Trading med giring betyr at man ikke trenger så mye kapital for å handle. Dette gir tradere av edle metaller muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og å øke mulige gevinster og tap.

Avansert LCG Trader plattform

Handle gull eller andre populære spotmetaller hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle, online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle CFDer på spotmetaller med LCG

Garantert stop-loss
Garantert stop-loss

Med en garantert stop-loss ordre kan du beskytte dine gull- og sølvspot handler mot betydelige markedssvingninger.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere gevinstmålsettinger og automatisk flytte stop-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en prosentdel av din posisjon i gull eller sølv for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Man trenger ikke å eie gull eller sølv
Man trenger ikke å eie gull eller sølv

Ta en posisjon på prisen på gull- og sølvspot, uten at du trenger å eie metallet.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Både nybegynnere som vil lære å handle gull og de erfarne tradere som ønsker å diskutere gullpriser holdes oppdatert av våre analytikere. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender og nyheter om spotmetaller blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på markedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår i innenfor trading av spotmetaller. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få det levert direkte til din innboks.

Lær mer