Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 71% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Premium Services

DEN ULITMATA HANDELS UPPLEVELSEN

På LCG är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder den ultimata handelsupplevelsen. Därför har vi utvecklat en förstklassig premium service för våra VIP-kunder. Som VIP-kund kommer du att få dedikerad kontohantering, tillgång till analys i världsklass och inbjudningar till VIP evenemang. För att uppleva fördelarna med LCGs premiumservice måste du sätta in minst 200 000:- kronor.

DEDIKERAD KONTOHANTERINGS

DEDIKERAD KONTOHANTERINGS

Din personliga kundtjänst står till hands 24/5 för att ge marknadsuppdateringar och hjälp med det dagliga skötseln av ditt konto.

EXKLUSIVA EVENT INBJUDINGAR

EXKLUSIVA EVENT INBJUDINGAR

Hos LCG står vi värd för en rad webbinarier och seminarier samt exklusiva galahändelser där du kan träffa LCG-teamet och nyckelsponsorer, bland annat Global Brand Ambassador, Stan Wawrinka

TIGHTA SPREADS OCH LÅGA KOSTNADER

TIGHTA SPREADS OCH LÅGA KOSTNADER

LCGs ECN konton gör det möjligt för kunderna att dra nytta av branschledande provisioner, så låga som 7,5 USD per en miljon omsättning och tillgång till djup likviditet, samtidigt som du åtnjuter vår handelsplattform med ett bra pris/orderdjup och kund sentiment.

LÄGRE HANDELSKOSTNADER

LÄGRE HANDELSKOSTNADER

Vårt premiumtjänst ger VIP-kunder lägre handelskostnader, för ökad flexibilitet

EXKLUSIV ANALYS

VIP-klienter drar nytta av tillgång till exklusiv från tredje part analytker, från våra prisbelönta oberoende analytiker, TSE