CFD ialah instrumen yang rumit dan mempunyai risiko kerugian dengan cepat yang tinggi disebabkan oleh keumpilan. Sila ambil perhatian bahawa 71% daripada akaun pelabur runcit kami mengalami kerugian semasa berdagang CFD. Anda perlu mempertimbangkan jika anda memahami cara CFD berfungsi dan anda mampu mengambil risiko mengalami kerugian yang tinggi.

Platform dagangan

Platform LCG Trader kami menawarkan, pengalaman perdagangan yang dipercayai serta pakej pencartaan bertaraf dunia.

LCG Trader merupakan platform berasaskan web generasi baru yang direka khas untuk mengendali ribuan aset sekaligus. Ia membolehkan anda melakukan dagangan di kesemua 7000 instrumen ke atas pelbagai kelas aset secara terus dari pelayar web anda. Dicipta khas untuk dunia brokeraj pelbagai aset, LCG Trader membolehkan anda melakukan dagangan ke atas aset LCG dengan mudah, di mana saja anda berada dan di semua alat peranti. Dagang forex, saham, indeks, spot logam, niaga hadapan, bon dan kadar faedah dengan LCG Trader.

Lakukan dagangan di kesemua 7000 instrumen ke atas pelbagai kelas aset

Manfaat dari teknologi peningkatan harga LCG

GUI dioptimumkan untuk prestasi, mudah diguna

Kependaman rendah, pelaksanaan pesat

CFD trading is high risk and may not be suitable for everyone. Losses can exceed your deposits.
CFD trading is high risk and may not be suitable for everyone. Losses can exceed your deposits.

Lakukan dagangan di mana saja anda berada dan di semua alat peranti.

Dunia moden yang saling berkait membawa permintaan yang unik kepada pedagang. Sambungan internet secara 24/7 membolehkan kami sentiasa berhubung dan menerima maklumat yang mempengaruhi aset yang didagang. Kebolehan untuk mengurus posisi dagangan anda di mana saja anda berada adalah sesuatu yang tidak ternilai. LCG Trader membolehkan anda melakukan ini dari pelayar mana-mana peranti, dengan fungsi penuh platform desktop.

Lakukan dagangan FX, saham, indeks, logam dan banyak lagi dari telefon mudah alih anda.

Antara muka yang boleh disesuaikan dan dagangan dengan hanya satu tap.

Suite penuh petunjuk teknikal dan alat lukisan

Lakukan dagangan terus dari pelayar anda