CFD’ler kompleks araçlardır ve kaldıraç sebebiyle hızla para kaybettirme riski çok yüksektir. Perakende yatırımcılarımızın %71’unun CFD ticareti yaparken para kaybettiğini unutmayınız. CFD’lerin nasıl çalıştığını anlayıp anlamadığınızı ve para kaybetme konusunda büyük riskler alıp alamayacağınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Medya Merkezi

En son haberlere ve basın bültenlerine göz atın

CFD yüksek risk taşımaktadır ve herkes için uygun olmayabilir.
LCG Wins “Best Forex Fundamental Analysis Provider” at the 2016 UK Forex Awards.

LCG 2016 UK Forex Awards ödüllerinde “En İyi Temel Analiz Sunucusu” ödülünü aldığını duyurmaktan memnuniyet duymaktadır. Yıllık olarak düzenlenen ödül töreninde online forex ticaretinde mükemmelliği ödüllendirmektedir ve sektörde yıl boyunca en çok beklenen ödüller arasında yer almaktadır.

Ödül töreni Holborn’un 600 yıllık büyüleyici Orta Çağ Yer Altı Türbesi’nde düzenlendi ve katılımcılara konforlu, eğlenceli ve tarihi bir atmosferde sektörden meslektaşları ile bir araya gelme fırsatı sundu.

LCG Yatırım Müdürü Laurence Crosby şu sözleri kaydetti:

“UK Forex Award ödüllerinde “En İyi Temel Analiz Sunucusu” ödülünü almak bizim için gerçekten çok büyük bir onur, tüm meslektaşlarımıza ve müşterilerimize bize duydukları güven ve gösterdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Analizimizin derinliği ve kalitesi LCG olarak en büyük önceliklerimizden birisidir. Müşterilerimizin en iyi analizden yararlanmalarını ve en iyi ipuçlarını elde etmelerini sağlamak için büyük zaman ve enerji harcıyoruz. Bizim için bu, yatırımcılarımızla kurduğumuz iletişimin merkezi noktasıdır ve kayıt işlemiyle başlayıp her bir müşterimizin yatırım kariyeri boyunca devam eden sürekli bir etkileşimdir. Bu çabalarımızın herkes tarafından böylesine prestijli bir ödülle takdir edilmesi harika bir şey. Bunun gerçekleşmesini sağlayan tüm LCK ekibine teşekkür etmek istiyorum.”