CFD’ler kompleks araçlardır ve kaldıraç sebebiyle hızla para kaybettirme riski çok yüksektir. Perakende yatırımcılarımızın %71’unun CFD ticareti yaparken para kaybettiğini unutmayınız. CFD’lerin nasıl çalıştığını anlayıp anlamadığınızı ve para kaybetme konusunda büyük riskler alıp alamayacağınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Medya Merkezi

En son haberlere ve basın bültenlerine göz atın

CFD yüksek risk taşımaktadır ve herkes için uygun olmayabilir.
LCG to Sponsor World No. 3 Ranked Tennis Pro, Stan Wawrinka

Lider online broker firmalarından birisi olan LCG Dünya Sıralamasında 3 numarada bulunan İsviçreli profesyonel tenisçi Stan Wawrinka ile dört yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Wawrinka’nın sponsorluk anlaşması bugünden itibaren geçerli olacak ve İsviçreli raket 13 Kasım Pazar ile 20 Kasım Pazar günleri arası Londra’da O2 spor salonunda düzenlenecek olan Barclays ATP Sezon Sonu Finallerinde LCG markasını tanıtacak.

Wawrinka üç kere Grand Slam turnuvası şampiyonluğuna ulaşmıştır. Pekin’deki 2008 Olimpiyatlarında İsviçre için altın madalya kazandı ve 2014’te Davis Cup şampiyonluğu yaşadı.

Stan Wawrinka şu açıklamalarda bulundu: “LCG gibi küresel olarak tanınmış bir markayla ortaklık yapmaktan fazlasıyla mutluyum. Bana güvendiler ve kariyerimin bu yeni safhasına geldiğim bugünlerde onlarla birlikte çalışmaktan çok heyecan duyuyorum.”

LCG CEO’su Charles Henri Sabet, “Stan Wawrinka’nın LCG’nin marka elçisi olmasından dolayı çok mutluyuz. Kendisi çok yetenekli bir sporcu ve kariyeri çok çalışma ve kararlılıkla özdeşleşmiş ilham verici bir kişi," ifadelerini kullandı.

Sabet sözlerine şu şekilde devam etti: “LCG ve Wawrinka faaliyette bulunduğu alanlarda mükemmelliğe ulaşmak için ortak bir tutkuya sahip. Tenise duyduğu koşulsuz bağlılık onu bizim için ideal ortak haline getiriyor. Wawrinka şirketimizin değerlerini bünyesinde yaşatan birisi ve bu yüzden bu ortaklığı bir marka çalışmasından çok daha fazlası olarak görüyoruz.”

Sektörümüzde faaliyet gösteren bir şirketin ve bir tenis oyuncusunun başarıya ulaşmak için benzer yeteneklere ihtiyacı var. Yatırımcılar iyi konsantre ve disiplinli olmalı, ama aynı zamanda risk alabilecek kadar cesur olmalılar. Ayrıca, piyasadaki dalgalanmalara saygı göstermeliler. Stan aynı disiplini ve çabayı antrenmanlarında göstererek, rekabet ettiği kişilerin karşısına çıkmak için iyi hazırlanmakta. Stan tıpkı teniste bir rol model olduğu gibi, biz de online yatırım sektöründe bir rol modeliz.

Sektörde sahip olduğu 20 seneyi aşkın deneyimiyle LCG şu anda aralarında forex, hisse senetleri, endeksler, emtialar ve opsiyonlar da dahil olmak üzere 5.000’den fazla piyasaya yatırım yapma imkanı sunuyor. LCG, LCG Trader ve MT4 olmak üzere iki farklı yatırım platformu sunuyor. Şirket yenilikçiliği, teknolojisi ve sunduğu hizmetlerden dolayı sayısız ödül kazanmıştır. Londra merkezli LCG, Londra Borsası’nda işlem görmektedir ve Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından yetkilendirilmiş ve düzenlenmiştir.