Handel med kryptovalutor

Handla med derivat på världens mest populära kryptovalutor med LCG. Upplev marknadsledande exekvering och utnyttja några av de mest tajta spreaden på Bitcoini och Ethereum.

Kryptovalutaprisvisare i realtid

Se våra kryptovalutaspreads och specifikationer

Vad är kryptovalutor?

Kryptvalutor är digitala eller virtuella valutor som av sin natur är decentraliserade, vilket innebär att de inte backas upp eller utfärdas av någon centralbank eller regeringsmyndighet. Istället lagras alla kryptovalutatransaktioner på en blockkedja, en liggare som inte kan påverkas utan konsensus av hela nätverket. Teoretiskt sätt gör detta kryptovalutor immuna mot extern påverkan eller manupulaion, vilket är en av de mest lockande egenskaperna för investerare. Med LCG kan kunder handla med derivat på de flesta populära kryptovalutor, inkluderat Bitcoint och Ehtereum parade mot fiatvalutor såsom dollar, euro, schweizerfranc, pund och yen.

Ej utfärdade av centralbanker
Ej utfärdade av centralbanker
Teoretiskt immuna mot manipulation
Teoretiskt immuna mot manipulation
Vanliga handelsmöjligheter tack vare volatilitet
Vanliga handelsmöjligheter tack vare volatilitet
Tillgängligt för alla traders
Tillgängligt för alla traders

Varför handla med kryptovalutor hos LCG?

Handla BTC och ETH

LCG-kunder kan gå långt eller kort på de mest populära kryptovalutorna inkluderat Bitcoin och Ethereum.

Utnyttja några av de mest volatila marknaderna

Kryptovalutamarknader kan signifikant påverkas av nyheter och kungörelser, vilket gör dem mycket volatila och ger många investeringsmöjligheter.

Använd hävstång för att handla

Att använda hävstång innebär att mindre kapital behövs för att handla. Detta ger kryptovalutahandlare möjligheten att öka placeringsstorleken, och förstärka potentiella vinster och förluster.

Avancerad LCG-traderplattform

Handla kryptovalutor var du än är och på valfri enhet, med vår professionella onlinetradingplattform.

Ytterligare fördelar med att handla kryptovalutor med LCG

Sprid din portfölj
Sprid din portfölj

Kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum är ett bra sätt att sprida din investeringsportfölj, och hjälper till att hantera den totala risken.

Avancerade ordrar
Avancerade ordrar

Med avancerade ordrar kan du sätta flera vinstmål eller flytta din stop loss till breakeven automatiskt.

Partiell placeringstängning
Partiell placeringstängning

Stäng delar av din kryptovalutaplacering för att garantera ett resultat medan du lämnar resten öppen för att uppleva marknadsfluktuationer.

Fler handelsmöjligheter
Fler handelsmöjligheter

Köp eller sälj BTC och ETH parade mot flera fiatvalutor som USD, EUR, CHF, GBP och JPY.

En överlägsen tradingupplevelse på alla dina enheter

Analyser och utbildning

Vårt expertteam har utvecklat djupgende analyser och material för investerare på alla nivåer. Från nybörjare som vill lära sig grunderna, såsom vad kryptovlutor är till den erfarna investeraren som vill diskutera strategier kring kryptovalutor och kryptohandelssystem. Våra analytiker hjälper dig. Vårt team bjuder på ekonomiska analyser varje vecka där de senaste marknadstrenderna för kryptovalutor diskuteras.

Oavsett om det är stora nyheeter som kan påverka marknaderna du handlar på, tekniska analyser, kommande ekonomiska indikatorer eller allmän diskussion om marknaden, ger dig vårt analytikerteam insiktsfulla kommentarer och åsikter kring allt som pågår i kryptovaltehandelsvärlden. Besök vår research- och analysportal för din dagliga dos av marknadskommentarer, eller registrera dig för vårt nyhetsbrev och få det levererat till din inkorg.

Lär dig mer