Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 78% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Mediacenter

Bläddra bland våra senaste nyheter och pressmeddelanden

Handel med derivat innebär höga risker och kanske inte passar alla.
LCG Wins “Best Spread Betting Provider” at the 2017 City of London Wealth Management Awards

05 april 2017, London. LCG meddelar stolt att de har tilldelats "Bästa spread betting-leverantör" vid City of London Wealth Management Awards 2017. Den årliga prisutdelningen är en uppskattad och unik branschhändelse, eftersom det är investerare som röstar för att avgöra vinnarna i varje kategori. Priset erkänner LCG:s spetskompetens inom spread betting-branschen.


Prisceremonin 2017 hölls den 03 mars på The Guildhall, en magnifik k-märkt byggnad i City of London.


-Charles-Henri Sabet, VD LCG, kommenterade:


"Vi är glada över att ha blivit tilldelade ”Bästa spread betting-leverantör" vid City of London Wealth Management Awards. Det är en återspegling av allt hårt arbete som teamet här på LCG utfört och vårt engagemang för att erbjuda den allra bästa spread betting-tjänsten för våra kunder. Vi uppskattar detta erkännande av våra insatser genom vår vinst av en så välrenommerad utmärkelse och vill tacka våra kolleger och partners till LCG. "