Derivat är komplexa instrument och innebär en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. Observera att 78% av våra icke-professionella investerares konton förlorar pengar vid derivathandel. Du bör överväga huruvida du förstår hur derivat fungerar och om du har råd att ta risken att förlora pengar.

Mediacenter

Bläddra bland våra senaste nyheter och pressmeddelanden

Handel med derivat innebär höga risker och kanske inte passar alla.
LCG To Launch New TV Ad Featuring World No.3 Stan Wawrinka

13 mars 2017, London. LCG (LCG), en ledande online-mäklarfirma, ska presentera sin nya TV-reklamkampanj med schweiziska tennismästaren Stan Wawrinka.


TV-annonsen är en del av det fyraåriga partnerskap som den trefaldige Grand Slam-vinnaren har tecknat med LCG, där han blir deras globala varumärkesambassadör. Wawrinka började marknadsföra företaget vid ATP World Tour Finals i London i november 2016. Wawrinka promotade också varumärket LCG i januari vid Australian Open där han gick till semifinal.


Wawrinkas personliga trademark "head-tap", en pose som han intar efter att ha vunnit en stor poäng, finns med i tv-annonsen.Då den visar hans rigorösa träning i förberedelse för en turnering, drar annonser paralleller till likheterna mellan US Open-mästarens yrke och handelsvärlden. Wawrinka har förklarat att hans "tap" är "ett tecken på fokus, styrka och att vara i zonen".


Charles-Henri Sabet, koncernchef i LCG, sa: "Det har varit bra att arbeta med Stan hittills. Han visar sig vara den perfekta varumärkesambassadören för LCG, både på och utanför planen. Vi är verkligen glada att Stan är stjärnan i vår nya TV-annons. Han var strålande vid inspelningen av filmen och vi är väldigt nöjda med resultatet."


”Wawrinkas personlighet och egenskaper speglar de som är viktiga inom handel - fokus, disciplin, engagemang och timing. Det passar perfekt. Jag är säker på att det finns stora saker i framtiden för vårt partnerskap. "


TV-kampanjen kommer att sändas globalt på Bloomberg, i Asien, Storbritannien och Europa från och med 13 mars 2017.