Handleansvarlig

Forstå risikoen som er involvert

Kontrakter for Difference (CFD) er belånte finansielle derivater som tillater tradere å spekulere på stigende eller fallende priser på de globale finansmarkedene, som aksjer, indekser, råvarer uten å eie det underliggende produktet. På grunn av den høye risikoen for belånte finansielle produkter, er det mulig at tap kan overstige ditt første innskudd.

På LCG legger vi stor vekt på opplæring, for å hjelpe deg med å forstå de involverte risikoene og hjelpe deg med å ta riktige handelsbeslutninger.

Hvis du er nybegynner i handelsmiljøet, har du muligheten til å åpne en LCG-demo-konto for å lære det grunnleggende og øve deg på handel uten risiko.Om gjeldsgrad

CFDer er et belånt produkt, noe som betyr at du kan få tilgang til for markedene ved investere bare en prosentandel av den totale verdien av handelen du ønsker å plassere.

Men gjeldsgrad fungerer begge veier. Dette betyr at selv om du kan gjøre en potensiell gevinst hvis markedet beveger seg i din favør, så kan tapet bli større hvis markedet beveger seg mot deg, og du kan risikere å tape mer enn innskuddet ditt

Hvis du er nybegynner i handelsmiljøet, har du muligheten til å åpne en gratis LCG-demo-konto for å lære det grunnleggende og øve deg på handel uten risiko.Effektiv bruk av risikostyring

Riktig risikostyring er viktig for handel. Enten du er nybegynner innenfor handel eller har flere års erfaring, så bør viktigheten av risikostyring ikke undervurderes. Nedenfor er noen viktige faktorer når det gjelder risiko og pengehåndtering:

  • Handle bare med penger du har råd til å tape.
  • Bruk en "stop loss" rekkefølge. På LCG Trader-plattformen kan dette gjøres på det tidspunktet handelen er plassert, og vi tilbyr en rekke forskjellige stoppverktøy. Å ha en ordre på plass for automatisk å kutte tapene dine når markedet beveger seg mot deg, er et viktig verktøy for å beskytte seg mot store tap.
  • Invester bare en liten prosentandel av kapitalen din på hver handel. Dette betyr at ingen handel bør ha en stor negativ innvirkning på kontosaldoen din.
  • Planlegg hvordan du har til hensikt komme ut av handelen med fortjeneste. På LCG Trader-plattformen kan du sette en "ta fortjeneste" på det tidspunktet du foretar handel. Dette betyr at hvis markedet når det tiltenkte overskuddet, vil det bli tatt om du er logget inn eller ikke.

Når du handler CFDer med LCG, har du tilgang til et bredt spekter av risikostyringsverktøy. Dette kan hjelpe deg med å effektivt håndtere risikoeksponeringen, og dekke dine tap, før du selv har plassert den faktiske handelen.