Trading med kryptovaluta

Handle CFDer på noen av verdens mest populære kryptovaluta med LCG. Opplev markedsledende ordreutførelse og dra nytte av noen av de minste spreader på Bitcoin og Ethereum.

Sanntidskurser på kryptovaluta

Se våre spreader og spesifikasjoner på kryptovaluta

Hva er kryptovaluta?

Kryptovaluta er digitale eller virtuelle valutaer som er naturlig desentralisert, noe som betyr at de ikke er støttet eller utstedt av en sentralbank eller myndighet. I stedet blir alle transaksjoner med kryptovaluta lagret i blokkjeden, et slags permanent register som ikke kan endres uten at hele nettverket er enig. Teoretisk sett gjør dette at kryptovaluta er immun mot innblanding eller manipulasjon fra utsiden, noe som er et av de mest forlokkende aspekter for investorene. Hos LCG kan kunder handle CFDer på de mest populære kryptovalutaer, blant annet Bitcoin og Ethereum i par mot fiat-penger som dollar, euro, sveitserfranc, pund og yen.

Utstedes ikke av sentralbanker
Utstedes ikke av sentralbanker
Teoretisk sett umulig å manipulere
Teoretisk sett umulig å manipulere
Stadige muligheter for trading grunnet volatilitet
Stadige muligheter for trading grunnet volatilitet
Tilgjengelig for alle tradere
Tilgjengelig for alle tradere

Hvorfor handle kryptovaluta hos LCG

Handle BTC og ETH

Kunder av LCG kan ta long- eller shortposisjoner på de mest populære kryptovalutaer som blant annet Bitcoin og Ethereum.

Dra fordel av noen av de mest volatile markeder

Kryptovalutamarkedene kan bli betydelig påvirket av nyheter og kunngjøringer, noe som gjør dem svært volatile og som gir mange muligheter innenfor trading.

Bruk giring når du handler

Bruk av giring betyr at man mindre kapital for å handle. Dette gir tradere av kryptovaluta muligheten til å øke posisjonstørrelsen, og dermed også mulige gevinster og tap.

Bruk LCGs avanserte handelsplattform

Handle kryptovaluta hvorhen du befinner deg og på hvilken som helst enhet gjennom vår profesjonelle online handelsplattform.

Ytterligere fordeler ved å handle kryptovaluta med LCG

Diversifisere din portefølje
Diversifisere din portefølje

Kryptovaluta som Bitcoin og Ethereum er gode måter for å diversifisere din investeringsportefølje, og hjelper til med å håndtere totalrisiko.

Avanserte ordre
Avanserte ordre

Med avanserte ordre kan du sette opp flere målsettinger for gevinst og automatisk flytte stopp-loss til breakeven.

Delvis posisjonstengning
Delvis posisjonstengning

Steng en del av din kryptovaluta-posisjon for å sikre et utfall mens du lar resten være åpen for å la den svinge med markedet.

Flere muligheter for trading
Flere muligheter for trading

Kjøp eller selg BTC og ETH i par mot de fremste fiat-pengene som USD, EUR, CHF, GBP og JPY.

En overlegen handelsopplevelse på alle dine enheter

Analyse og opplæring

Vår stab med eksperter har utviklet dyptgående analyse og materiale for opplæring for alle nivåer. Fra nybegynnere som ønsker å lære det grunnleggende, som hva kryptovaluta er, til erfarne tradere som ønsker å diskutere strategier for trading av kryptovaluta og handelssystemer for kryptovaluta, så har våre eksperter noe for deg. Våre analytikere vil være verter for ukentlige perspektiver hvor de siste trender innenfor kryptovaluta blir diskutert.

Uansett om det er de siste nyheter som har innvirkning på markedene du handler i, teknisk analyse, kommende økonomiske nøkkeltall eller generell markedsprat, vil våre analytikere gi deg innsiktsfulle kommentarer og synspunkter på alt som pågår i kryptovaluta. Besøk våre nettsider for research og analyse for din daglige dose markedskommentarer eller meld deg på vårt nyhetsbrev og få det levert direkte til din innboks.

Lær mer