CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 78% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Media Center

Bla gjennom våre siste nyheter og pressemeldinger

Trading med CFD har høy risiko og er kanskje ikke egnet for alle.
LCG vinner "Best Spread Betting Provider" på 2017 City of London Wealth Management Awards

London, 5. april, 2017 LCG kunngjør stolt at de har blitt tildelt "Best Spread Betting Provider" på 2017 City of London Wealth Management Awards. Den årlige prisutdelingen er en anerkent og unik bransjehendelse siden det er investorer som sitter i juryen og plukker ut vinnere i hver kategori. Prisen anerkjenner LCGs ekspertise i spread-bettingbransjen.

2017 Awards Gala ble avholdt 30. mars på The Guildhall, en storslått bygning i City of London.

Charles-Henri Sabet, konsernsjef i LCG:

"LCG kunngjør stolt at den har blitt tildelt "Best Spread Betting Provider" på City of London Wealth Management Awards. Det er et resultat av alt det harde arbeidet teamet her hos LCG har lagt inn, og vårt engasjement for å tilby den aller beste spread-betting tjenesten for kundene våre. Det er en stor ære å få en så anerkjent pris som tegn på vår innsats, og vi vil med dette takke alle kolleger og partnere av LCG"