CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 70% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Media Center

Bla gjennom våre siste nyheter og pressemeldinger

Trading med CFD har høy risiko og er kanskje ikke egnet for alle.
LCG sponser Stan Wawrinka, som er rangert som verdens 3. beste tennispro

LCG, et av de ledende online meglerfirmaene, har annonsert et fireårig globalt partnerskap med den sveitsiske tennismesteren, Stan Wawrinka, som er rangert som verdens 3. beste.

Wawrinkas sponsoravtale får virkning fra i dag, og han vil begynne å markedsføre LCG-merket på Barclays ATP World Tour Finals, som av holdes i Londons O2 fra søndag 13. til søndag 20. november 2016.

Wawrinka har vunnet Grand Slam turneringen 3 ganger. Han har også vunnet en gullmedalje for Sveits ved OL i Beijing i 2008 og Davis Cup i 2014.

Stan Wawrinka: "Jeg er glad for å samarbeide med et globalt anerkjent navn som LCG. De har vist meg full tillit, og jeg er veldig spent på å jobbe med dem når jeg starter denne nye fasen av karrieren min."

Charles Henri Sabet, konsernsjef i LCG, sier: "Vi er svært glade for å ha Stan Wawrinka som LCGs globale merkevareambassadør. Han er en dyktig atlet og en inspirerende figur som har gjort en karriere ved hjelp av hardt arbeid og engasjement.

Han la til, "LCG og Warwinka har en felles lidenskap for å oppnå og opprettholde fortreffelighet på våre respektive felt. Hans komplette engasjement for sporten han utøver, gjør han til en ideell partner for oss. Han er en person som legemliggjør verdiene til selskapet vårt, og derfor er dette partnerskapet så mye mer enn bare merkevarebygging.

Det er mange likheter mellom det å være tenninsspiller og det som kreves for å oppnå suksess innenfor vår bransje. Tradere må være fokuserte og disiplinerte, men ha mot til å ta en risiko. Samtidig må de respektere svingningene i markedet, Stan må etterleve samme disiplin og engasjement for trening, å ha kjennskap til sine konkurrenter og forberede seg godt. Slik han er en rollemodell i tennis, er vi rollemodeller for handelsindustrien på nettet.

Med over 20 år i bransjen tilbyr LCG over 5000 markeder, inkludert forex, aksjer, indekser, varer og opsjoner. LCG tilbyr to handelsplattformer, avansert LCG Trader og MT4. Selskapet har vunnet en rekke priser for innovasjon, teknologi og service. Basert i London er LCG notert på London Børs og autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (FCA).