CFDer er komplekse instrumenter og innebærer høy risiko for at tapene øker raskt grunnet giring. Vennligst merk at 78% av våre privatkundekontoer taper penger når de handler CFDer. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du har råd til å risikere å tape penger.

Media Center

Bla gjennom våre siste nyheter og pressemeldinger

Trading med CFD har høy risiko og er kanskje ikke egnet for alle.
LCG skal lansere en ny TV-annonse med Stan Wawrinka som er rangert som verdens 3. beste

London, 13. mars 2017 LCG (LCG), et ledende online meglerfirma, presenterer sin nye TV-reklamekampanje med den sveitsiske tennismesteren, Stan Wawrinka.

TV-reklamen er en del av et fireårige partnerskapet som den 3 X Grand Slam- vinneren har signert med LCG, og han blir deres globale merkevareambassadør. Wawrinka begynte å markedsføre selskapet på ATP World Tour Finals i London i november 2016. Wawrinka promoterte også LCG-merket på Australian Open i januar, hvor han kom til semifinalen.

Wawrinkas signatur, "head-tap", en gest han gjør tter å ha vunnet et stort arrangement, vises i TV-reklamen. Ved å vise sitt strenge regime i forkant av en turnering, viser reklamen til likhetene mellom tenninsspillerens yrke og handelsverdenen. Wawrinka har forklart "tapen" som "et tegn på fokus, styrke og å være i nuet"

Charles-Henri Sabet, konsernsjef i LCG, sa: "Det har vært bra å jobbe med Stan så langt. Han viser seg å være den perfekte merkevareambassadør for LCG, både på og utenfor banen. Vi er veldig glade for at Stan er vår nye TV-reklamestjerne. Han var strålende på settet under filmingen, og vi er veldig fornøyd med resultatet."

"Wawrinkas personlighet og egenskaper speiler det handel dreier seg om; fokus, disiplin, dedikasjon og timing. Det er det perfekte samarbeidet. Jeg er sikker på at det er spennende ting som venter partnerskapet vårt fremover"

TV-kampanjen vil bli sendt globalt på Bloomberg, i Asia, Storbritannia og Europa fra 13. mars 2017.