Dagangan mata wang kripto

Perdagangan CFD dalam mata wang kripto yang paling popular di dunia bersama LCG. Merasai pengalaman pelaksanaan dan manfaat menerajui pasaran dari spread yang kompetitif pada BITcoin dan Ethereum

Penanda harga mata wang kripto secara langsung

Lihat spesifikasi dan spread mata wang kripto kami

Apa itu Mata Wang Kripto

Mata wang kripto ialah mata wang digital atau maya yang mempunyai ciri tidak sepusat, bermaksud bahawa ia tidak disokong atau dikeluarkan oleh bank pusat atau pihak berkuasa kerajaan. Sebaliknya, semua transaksi mata wang kripto disimpan pada rantaian blok (blockchain), lejar tetap yang tidak boleh diubah tanpa kesepakatan seluruh rangkaian. Secara teorinya, ini menjadikan mata wang kripto tidak terjejas terhadap gangguan luar atau manipulasi, yang merupakan satu daripada ciri yang paling menarik bagi pelabur. Dengan LCG, pelanggan boleh berdagang CFD atas mata wang kripto yang paling popular termasuk Bitcoin dan Ethereum yang berpasangan dengan mata wang fiat seperti dolar, euro, franc Swiss, paun dan yen.

Tidak dikeluarkan oleh bank pusat
Tidak dikeluarkan oleh bank pusat
Secara teorinya tidak terjejas terhadap manipulasi
Secara teorinya tidak terjejas terhadap manipulasi
Peluang dagangan yang kerap disebabkan oleh pasaran turun naik
Peluang dagangan yang kerap disebabkan oleh pasaran turun naik
Boleh diakses oleh semua pedagang
Boleh diakses oleh semua pedagang

Mengapa berdagang Mata Wang Kripto bersama LCG

Berdagang BTC dan ETH

Pelanggan LCG boleh membeli atau menjual mata wang kripto yang paling popular termasuk Bitcoin dan Ethereum.

Manfaat daripada beberapa pasaran yang turun dan naik

Pasaran mata wang kripto boleh terjejas dengan ketara oleh berita dan pengumuman, menjadikannya sangat tidak menentu dan menyediakan banyak peluang dagangan.

Gunakan leveraj untuk berdagang

Menggunakan keumpilan bermaksud bahawa modal tidak diperlukan dengan banyak untuk berdagang. Ini memberikan pedagang mata wang kripto peluang meningkatkan saiz kedudukan, meluaskan potensi keuntungan dan mengurangkan kerugian.

Gunakan platform LCG Trader yang canggih

Berdagang mata wang kripto di mana sahaja anda berada dan pada mana-mana peranti yang menggunakan platform dagangan dalam talian profesional kami.

Manfaat tambahan jika berdagang mata wang kripto dengan LCG

Mempelbagaikan portfolio anda
Mempelbagaikan portfolio anda

Mata wang kripto seperti Bitcoin dan Ethereum ialah cara yang baik untuk mempelbagaikan portfolio pelaburan anda, membantu menguruskan risiko secara keseluruhan.

Pesanan awal
Pesanan awal

Dengan pesanan awal, anda boleh menetapkan pelbagai sasaran keuntungan atau mengalihkan renti rugi anda ke titik pulang modal secara automatik.

Menutup sebahagian daripada kedudukan
Menutup sebahagian daripada kedudukan

Tutup sebahagian daripada kedudukan mata wang kripto anda untuk menjamin hasilnya, sementara meninggalkan baki sebahagiannya terbuka untuk merasai turun naik pasaran.

Lebih banyak peluang dagangan
Lebih banyak peluang dagangan

Beli atau jual BTC dan ETH berpasangan dengan mata wang fiat termasuk USD, EUR, CHF, GBP dan JPY.

Pengalaman dagangan yang unggul ke atas semua peranti anda

Analisis dan pendidikan

Pasukan pakar kami telah membangunkan analisis mendalam dan bahan pendidikan untuk semua tahap pedagang. Daripada mereka yang baharu bermula dan ingin mempelajari perkara asas, seperti maklumat mengenai mata wang kripto, kepada pedagang berpengalaman yang ingin membincangkan mengenai strategi berdagang mata wang kripto dan sistem dagangan mata wang kripto, penganalisis kami memastikan anda dimaklumkan. Pasukan kami menganjurkan prospek ekonomi secara mingguan apabila arah aliran pasaran mata wang kripto yang terkini dibincangkan.

Sama ada berita tergempar yang boleh memberi kesan kepada pasaran yang anda dagangkan, analisis teknikal, petunjuk ekonomi yang akan datang atau perbincangan pasaran secara umum, pasukan penganalisis kami telah memaklumkan anda dengan ulasan dan pandangan yang mendalam mengenai segala yang berlaku dalam dunia dagangan mata wang kripto. Sila kunjungi portal penyelidikan dan analisis kami untuk dos harian mengenai ulasan pasaran atau secara alternatifnya, sila melanggan surat berita kami untuk dihantar kepada peti masuk anda.

Ketahui lebih lanjut